Venus Retrograds forløb med healing

 via de Akastiske Arkiver

5. oktober - 16. november 2018

 

 

Venus går retrograd i Skorpionen d. 5. oktober. Det betyder at hun ændrer sig, hun skifter ham, hun går fra at være den besindige vise Aftenstjerne, til at være den impulsive rebelske Morgenstjerne. Og det kommer vi allesammen til at mærke, især fordi at det sker først i Skorpionen, og senere i forløbet i Vægtens tegn. Så der kommer opmærksomhed på alt lige fra dine personlige grænser, din økonomi og seksualitet, til de områder af dit liv hvor du bare har brug for skønhed, ro og harmoni, men ofte ender med at give køb på dine personlige behov, for at opretholde en form for ro i din omverden.

 

Jeg holder dette forløb med 3 gruppe healinger, hvor vi sammen vil dykke ned i hvordan vi forholder os til det at sætte sunde grænser, det at være intensive, sansende følende væsener, og hvordan vi forholder os til at lukke skønhed og harmoni ind i livet, om vi tillader det, eller vi giver køb på vores egne behov.

 

Hvordan vi reagerer når andre overskrider vores grænser, trækker vi os, gemmer os og accepterer det, eller formår vi at stå fast og sige fra? 

 

Venus handler om vores selvværd, vores måde at værdsætte livet på, værdsætte os selv på, værdsætte de gode ting i livet på. Hun handler om kærlighed, flirt, fest og ballade, kreativitet, kunst, inspiration. Hun er livets muse, hun er den der fylder os med inspiration og kreativitet og hjælper os til at få det til at flyde, hun er den der bringer luksus ind i livet, lækkerhed, nydelse, hun vil have os til at pleje vores sanser, så vi finder den nydelse ved livet inde i os selv.

 

Når vi fornægter alle disse ting, ved at afvise dem, tro vi ikke fortjener dem, eller bliver bange for at lukke dem ind, så kvæler vi en gnist inde i os selv, vi kvæler den gnist der giver os et glimt i øjet, den sprælske, energifyldte, livsglade del af os selv. For vi nægter at give os selv lov til at modtage. Og derved dræner vi faktisk vores inspiration, vores kreativitet og voes evne til at manifestere vores drømme.

 

Så det er det vi kommer til at mærke røre på sig i hendes retrograde periode, og det er det vi vil arbejde med i gruppehealingerne.

 

Du vil med dette forløb få en personlig tydning af præcis hvor Venus går retrograd i dit horoskop, hvilke huse der bliver påvirket, og derved hvilke områder af dit liv der vil komme op til revision og blive udfordret. Når du ved det, kan du målrettet gå ind og arbejde med de temaer der er aktive for dig, og så falmer lidt af følelsen af at famle sig frem i blinde, som mange af os bliver ramt af under disse retrograde perioder.

 

Der vil selvfølgelig også være fokus på den indre Gudinde energi, kontakten til den Guddommelige feminine kraft. Når jeg i gruppehealingerne healer gennem de akastiske arkiver, kommer du tættere på dine akastiske mestre, og det vil være lettere for dig at tappe ind i deres vejledning. Og kontakten er generelt ekstra stærk under de retrograde perioder, da planeterne rejser ned i underverdenen for en stund. Slørene bliver tyndere, og med Venus er der altså god mulighed for at tappe ind i de temaer der har stækket dit kreative flow, din seksualitet og din evne til at opretholde sunde personlige grænser. 

 

Venus går retrograd i 40 dage og 40 nætter, en tid vi blandt andet kender fra biblen, da Jesus blev testet i ørkenen i samme tidsrum, en henvisning til Venus' retrograde rejse og det at få afklaret hvordan ens personlige værdier forholder sig. Og da denne specifikke retrograde rejse for Venus sker i Skorpionens og Vægtens tegn, kan man roligt forvente at vi alle bliver testet på hvad vi egentlig står for, hvad vores værdier er, og om vi tør stå ved dem. Der er som altid under en retrograd, en renselses- og genfødsels- mulighed til rådighed, som det er værd at udnytte.


Symbolet for retrograd er Rx, det samme som symbolet for en recept. Og et retrograds for løb er netop en fantastisk mulighed for indsigt og healing. Vi bliver udfordret, absolut. Men vi bliver udfordret lige præcis der hvor vi trænger til det, der hvor der er en ubalance. Og når vi tager bevidsthedshatten på, og kigger med åbne øjne på hvorfor vi bliver presset lige præcis der, og hvilket budskab der måtte ligge bag denne udfordring, så får vi en gylden mulighed for at gøre noget. For selv at tage føringen og styringen over vores liv, og rent faktisk ændre det til det bedre. Men for at gøre det, så er det en stor hjælp at vide præcis hvor den specifikke retrograde planet rammer i vores horoskop, det fortæller os nemlig hvilket område af vores liv vi bliver ramt på, hvor vi bliver bedt om at have forkus henne, og hvor der er mulighed for indsigt og healing. 

 

Derfor dette healingsforløb der kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af det potentiale og den healing og forløsning der gemmer sig i enhver retrograd periode. 

 

Med dette forløb får du altså mulighed for at få en dybere indsigt i hvad det er der sker i dig når Venus går retrograd. Set ud fra dit personlige horoskop.

 

Hvis du tilmelder dig, vil du komme med i en gruppe særligt oprettet til dette forløb, og jeg vil fortælle dig om hvordan Venus vil påvirke dig ud fra dit specifikke horoskop i en personlig tydning du får på pdf. Derfor skal jeg bruge dine fødselsdata for at du kan deltage, det er fødselsdag, tidspunkt og fødeby.  

 

Du vil deltage i 3 gruppehealinger undervejs, en når Venus går retrograd, en i midten af perioden, når hun er dybest i underverdenen, og en når hun går direkte. Har du prøvet mine Månehealinger, vil du have en idé om hvordan de forløber. Fremgangsmåden vil være den samme, jeg vil åbne de Akastiske arkiver for den gruppe der har tilmeldt sig, og give fjernhealing derigennem. Da hver enkelts personlige Akastiske mestre træder ind under denne healing, så kan du også bede om svar, eller budskaber der kan hjælpe dig til at få afklaring på et evt. problem. Bare vær åben og tillad beskederne at komme til dig, og så vil mange af jer opleve at I vil modtage disse svar fra de Akastiske Arkiver. 

 

Under disse healinger kan du fokusere din healing hen på det du ønsker få hjælp til i din specifikke process. Det er vigtigt at være opmærksom på at du skal have et fokus, disse gruppehealinger bruger planetens kraft og energi til at forstærke det du ønsker at få hjælp til, og du hjælper healingen på vej ved at give dine akastiske mestre et fokus hvor de kan styre energien hen.

 

Jeg vil hver gang lave et opslag i gruppen inden healingen starter, og give en tilbagemelding når den er slut.

Healingerne vil blive kl. 20.00 om aftenen. Datoer for hver enkelt er:

 

Fredag d. 5. oktober kl. 20.00

Fredag d. 26. oktober kl 20.00

Fredag d. 16. november kl. 20.00

 

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og have fokus på de udfordringer du kæmper med, eller de indsigter du ønsker at modtage.

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk 'anker' til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad I har brug for, så får vandet sin egen struktur.

 

Når jeg er færdig, vil jeg skrive en opdatering i Facebook gruppen. Regn med ca. 45 minutter til hver healing. 

 

Pris 500,- kr. 

 

Du får altså en personlig tydning på pdf af hvordan Venus rammer dit horoskop under denne retrograd gennem Skorpionen og Vægten, og du er med i de tre Gruppehealinger der hører til forløbet.

 

Du tilmelder dig ved enten at skrive til mig gennem kontaktformularen her på siden, eller via min Facebook side. 

 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366

 

eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Vil du vide mere om hvad de Akastiske Arkiver er for noget, kan du læse om det her.

 

Eller se denne lille informationsvideo jeg har lavet her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com