Vægttabsforløb

Hvorfor kan det være så svært at stabilisere sin vægt?

Vægt er noget forundeligt noget, der er de rent praktiske ting som kost og motion, der selvfølgelig har sin indflydelse på hvor meget man vejer og fylder. 

Men der er også et dybere og ret så vigtigt aspekt til det med vægten. Nemlig det følelsesmæssige. 

Ofte så bunder vægtproblemer ikke kun i det fysiske, men også i følelsesmæssige ubalancer. Kroppen kan arbejde på at øge vægten, fordi at de ekstra kilo ses som polstring mod en verden der er for overvældende, eller de er et skjold, der skal værne mod angreb. Andre årsager kan være et behov for at 'skjule' sig. At man gemmer sit inderste væk, bruger de ekstra lag til at beskytte sit sårbare indre, så andre ikke kan få øje på den man virkelig er, under overfladen. 

Der kan være afsindigt mange nuancer og årsager til at man kæmper med vægten, og har man forsøgt sig med utallige kure og motionsformer uden effekt, jamen så er der er god sandsynlighed for at det egentlige problem ikke er kost og motion, men at du spiser fordi at din underbevidsthed prøver at opbygge beskyttelse omkring dig, i form af ekstra vægt. 

Mit nye forløb arbejder netop på at forløse de blokeringer der måtte være omkring det at stabilisere og nå sin optimale vægt.

Jeg går ind og ser på hvor meget du modarbejder dig selv, hvor stor en del af din energi der rent faktisk er indstillet på at tabe sig, og hvor stor en del af din underbevidsthed og energi der arbejder på at forøge din vægt, eller bare fastholde den hvor den er. Jeg vil også se på hvad din optimale kropsvægt er, og hvad din underbevidsthed mener at den rette vægt er for dig. De to ligger ofte ret langt fra hinanden, og hvis din underbevidsthed mener at du er bedst tjent med at veje 20 kilo mere end din optimale kropsvægt, fordi at din underbevidsthed søger at beskytte dig, så kan det være overordentligt svært at tabe sig. Også det vil jeg arbejde på at forløse for dig, så din underbevidsthed kan føle sig tryg nok til at støtte op om et evt. vægttab.

Forløbet strækker sig over 3 fjernbehandlinger, med brug af healing og Body Code systemet. Og det vil gå ind og arbejde på flere lag, lige fra tarmsystemets balance til overbevisninger såsom 'jeg kan ikke acceptere min krop som den er' eller 'jeg er ikke i stand til at elske mig selv'. Disse overbevisninger, der stammer fra et nedgjort selvværd, kan gøre at din krop faktisk søger at beskytte sig mod dig. 

I sessionerne vil jeg arbejde på at forløse årsagerne til de negative overbevisninger og de ubalancer der forårsager vægtproblemerne. 

Pris: 2.700,- kr.

Er du interesseret i forløbet, eller vil vide mere, så skriv til mig enten her på siden, eller på mail på: lysetsenergi@gmail.com

Kærlig hilsen

Haydée
- www.lysetenergi.dk

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com