Uranus og Merkur Retrograds forløb med healing

 via de Akastiske Arkiver

d. 17-8, d. 5-9 og d. 17-10 2017 og d. 2. jan. 2018

 

 

Torsdag d. 3. august gik Uranus retrograd i Vædderen og natten til d. 13. august kl. 03.00 går Merkur også retrograd i Jomfruen. Og hvorfor er det relevant at nævne dem sammen? Det er det fordi at Uranus er kendt som den højere frekvens/oktav af Merkur, hvor Merkur er den logiske tankegang, det mentale rum, så er Uranus det på det højere spirituelle stadie, den overordnede spirituelle intelligens, kronechakraets sfære. Merkur forholder sig rent mentalt til alle de intellektuelle udfordringer vi står med i dagligdagen, og han hjælper os med at finde løsninger på praktiske problemer (især når han er i Jomfruen), og Uranus hjælper os med at bruge vores intelligens i samråd med vores intuition, han rammer som et lynnedslag, giver os inspiration der kan tage disse løsninger til et helt nyt niveau. De har selvfølgelig begge mange flere aspekter til sig, men det er her, gennem den mentale sfære, de for alvor mødes og knytter sig sammen i energien.

 

Merkur er retrograd fra d. 13. august ( I jomfruen) til d. 5. september (i Løven)

 

Uranus er retrograd fra d. 3. august (i Vædderen) til d. 2. januar 2018 (også i Vædderen)

 

Uranus er rebellen, han gør oprør, han vil have sin frihed, og han vil have os til at gå efter, og kæmpe for, vores frihed og selvstændighed. Og når han er i Vædderen, så gælder det i særlig høj grad. Optimalt skulle Uranus jo gerne vække folket til oprør hvis det bliver undertrykt, kæmpe for den fælles frihed, for at skabe en bedre verden, men når han er i Vædderen, så kan det godt gå hen og blive noget mere personligt, egoistisk endda. Vædderen går efter det han vil have, uden at tænke så meget over konsekvenserne, så med denne retrograd der skal vi altså være særligt opmærksomme på om vi tromler andre ned på vores vej, når vi, inspireret af et indre krigsråb, farer ud i verden for at gå efter det vi ønsker at opnå. Der er en reel risiko for at skyde gråspurve med kanoner det næste stykke tid, så pas på med at skyde frit fra hoften, tænk før du handler, og vej for og imod når du skal ud og bryde rammerne for hvad du vil skabe. Og det er meningen at rammerne skal brydes. Uranus vil presse os, skubbe os frem, teste os, udfordre os, til at hæve os over det ’normale’. Vi skal være forgangsmænd og kvinder, vi skal inspirere til forandring inden for de felter vi hver især trives i, vi skal ud over komfortzonen og holde op med at undskylde for at vi ikke passer ind i de kasser samfundet har sat op. Men vær opmærksom, træd varsomt, så du ikke i din iver kommer til at gøre mere skade end gavn, vej dine ord inden du sender dem ud. Kommuniker med kærlighed og respekt, også i dit oprør mod normerne. Man kan godt protestere og råbe op, og stadig holde fast i sin egen integritet såvel som at respektere andres.

 

Uranus styrer nervesystemet, når Uranus presser os, hvis der er noget der holder os tilbage, noget der strider imod den vej vi skal gå, noget der fængsler os og begrænser os, så presser han os til at gøre oprør, og gør vi ikke hvad vi kan for at bryde ud, så bliver vi stressede, vores nervesystem bliver stresset af alle de impulser og kampråb han puster ind i os, og når han ikke får et afløb, i form af vores handlinger, så ligger de og hober sig op, de skaber en masse blokeringer i systemet og får det hele til at dirre og ryste, til vi til sidst er overspændte som en væddeløbshest og stresser over selv de små ting i livet. Dette er en proces vi alle genkender i større eller mindre format, og det er Uranus ’måde at advare os om at vi modarbejder den plan vores sjæl kalder på. Vi modarbejder os selv, og derfor stresser vi os selv. Vi lægger låg på vores behov for at handle, blive respekteret, hørt eller være frie selvstændige mennesker, enten som børn eller voksne, i hjemmet eller på arbejdslivet. Og dette låg, det vil før eller siden gøre at vi koger over, eller bryder sammen.

 

Når Merkur også går retrograd i denne periode, gør det netop at vi skal være særligt varsomme når vi kommunikerer, for de to i samspil kan virkelig få os til at handle overilet, få os til at komme ud med lidt for mange sandheder, på knap så hensigtsmæssige måder. Så tænk før I taler, eller skriver. Træk vejret, mærk efter om I virkelig kan stå inde for det som jeres utålmodighed skubber jer til at sige, og er det ikke tilfældet, så find en bedre måde at sige det på.

 

Når Merkur er i Jomfruen, så vil han gerne hjælpe, han vil meget gerne hjælpe alle til at få et mere struktureret liv, et bedre og mere forkromet overblik, og det er en trang der bliver næret i os alle sammen, problemet er at når Jomfruen gerne vil hjælpe, hvilken den er fantastisk god til, så kan den blive utålmodig, irritabel og derfor enormt kritisk. Den kan komme til at kommunikere ved at påpege alle andres fejl og mangler, i stedet for at opmuntre til forandring på en mere venlig måde. Jomfruen har meget let ved at se hvad andre kan gøre for at få en mere struktureret hverdag, de er ikke altid lige gode til at gøre det samme for sig selv, og hvis det sejler på hjemmefronten, så kan de godt komme til at prøve at skabe den orden de har brug for i alle andres liv i stedet, så omgivelserne i det mindste er til at overskue. Så under denne Merkur retrograd periode er det oplagt at få kigget på hvor i dit liv der mangler orden og struktur, hvor det roder på et niveua der gør at du ikke kan koncentrere dig om de ting der giver dig flow og kreativitet i livet. Når noget roder på et plan hvor det ligger konstant og larmer i baghovedet, så bliver det en energistjæler, det dræner os, og det første der ryger af borde, er forbindelsen til den kreative kilde i os selv. En ting er ganske almindeligt rod, det er der ikke noget i vejen for, nogle trives endda med det, noget helt andet er når vigtige ting roder så meget at de bliver uoverskuelige, og derfor begynder at dræne os for overskud, stjæle vores ro, vores sjælefred. Så denne periode er perfekt til at få reflekteret over hvor i dit liv der er noget der roder for meget, og det kan både være rent fysisk med rod i papirer, i hjemmet, i kælderen eller på loftet, eller det kan være relationer der roder, der fylder og kræver at man sætter nogle nye rammer op for hvordan de skal fungere.

 

Rent spirituelt er dette også noget af et kraftfuldt felt. Vi havde Uranus der gik retrograd i sidste uge (onsdag d. 2. august) og derefter den stærke Fuldmåne og Måneformørkelse i mandags, og nu Merkur der går retrograd. Det åbner en bunke portaler og energimuligheder der vil være aktive de næste par måneder, der er store muligheder for kreativ vækst, for spirituelle indsigter, og for personlig vækst. Så vær med energierne, også når de er svære, når du føler dig særligt udfordret, er det fordi at der er noget planeterne gerne vil have du giver din opmærksomhed til. Find ud af om det er et gentagende tema i dit liv, og find så ud af hvad det er i dig, der skaber denne gentagende cyklus, der tiltrækker disse udfordringer. Er det noget du er blevet ’indkodet’ i din barndom af dine forældre, noget du har lært i din opvækst, eller stammer det måske fra tidligere liv? Vær ærlig overfor dig selv, kig dig selv og dit liv godt efter i sømmene, og se hvad du selv kan gøre for at ændre de mønstre i dit liv, der ikke tjener dig. <3

Jeg afholder et healingsforløb med 4 healinger, som samler Merkurs og Uranus retrograde forløb. Du vil her få en skriftlig rapport med information om hvilke områder i dit liv som Merkur og Uranus belyser i denne periode, hvor de vil søge at vække dig, udfordre dig, og hjælpe dig til at vokse, udvikles og give slip, forløse og tiltrække nyt flow i dit liv.

 

Symbolet for retrograd er Rx, det samme som symbolet for en recept. Og et retrograds forløb er netop en fantastisk mulighed for indsigt og healing. Vi bliver udfordret, absolut. Men vi bliver udfordret lige præcis der hvor vi trænger til det, der hvor der er en ubalance. Og når vi tager bevidsthedshatten på, og kigger med åbne øjne på hvorfor vi bliver presset lige præcis der, og hvilket budskab der måtte ligge bag denne udfordring, så får vi en gylden mulighed for at gøre noget. For selv at tage føringen og styringen over vores liv, og rent faktisk ændre det til det bedre. Men for at gøre det, så er det en stor hjælp at vide præcis hvor den specifikke retrograde planet rammer i vores horoskop, det fortæller os nemlig hvilket område af vores liv vi bliver ramt på, hvor vi bliver bedt om at have forkus henne, og hvor der er mulighed for indsigt og healing. 

 

Vi starter med første healing torsdag d. 17. august hvor vi får samlet op på begge planeter og startet healingsprocessen i det bedste flow muligt.

 

Datoer for healinger er:

 

17. august kl. 20.30

(Fokus på at samle energierne fra de to retrograde planeter, og skabe det bedst mulige flow, og for at få skabt indre ro og balance i perioden til indsigter og healing på de indre planer)

 

5. September. Kl. 20.30

(Merkur går her direkte i Løven, i konjunktion med Nordknuden, der blandt andet fortæller om vores skjulte potentiale, så her er det fokus på hvad vi har fået med os fra Merkurs retrograde forløb, og fokus på at fjerne blokeringer der bremser os fra at tappe ind i dette potentiale.)

 

17. oktober kl. 20.30

(Her er vi dybt nede i underverden, lige før Uranus langsomt begynder at vende mod overfladen igen, her er virkelig mulighed for at give slip på gamle følelser og energier, og i den grad åbent for at vi kan dykke ind i de usete riger og muligheder i os selv.)

 

2. januar 2018 kl. 20.30

(Her går Uranus direkte, kort efter årsskiftet og vintersolhverv, så her kommer vi for alvor ud af underverdenen, og skaber grobund for et kommende forår hvor vi virkelig kan udnytte det flow der er til rådighed og det potentiale vi har inde i os)

 

Healingerne er gruppehealinger, og du vil finde info om hvordan disse forløber i den dertil oprettede gruppe for de der deltager i forløbet.


Forløbet inkluderer 4 gruppehealinger og en skriftlig rapport med information om hvor du bliver påvirket i dit horoskop af Uranus og Merkur under deres respektive retrograde forløb.

 

Hvis du tilmelder dig, vil du komme med i en gruppe særligt oprettet til dette forløb, hvor jeg vil fortælle jer om hvordan Neptun vil påvirke jer hver især ud fra jeres specifikke horoskop i en personlig tydning du får på pdf.

 

Derfor skal jeg bruge dine fødselsdata for at du kan deltage, det er fødselsdag, tidspunkt og fødeby.

 

Pris for hele forløbet 600,-

 

Men er du medlem af min gratis medlemsgruppe, så er prisen kun 550,-

Du kan melde dig ind i den gratis medlemsgruppe her.

 

Du kan tilmelde dig ved at skrive til mig enten via min Facebook side Lysets Energi eller på min mail lysetsenergi@gmail.com

 

Er du ikke på Facebook, kan du sagtens deltage alligevel, i så fald så skriv til mig på mailen, og så sender jeg dig alle tilbagemeldinger fra healinger pr. mail i stedet :)
 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366
eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Kærlig hilsen 
 

Haydée

 

 

 

Hvad gør du under healingerne?

 

Jeg skriver altid en kort opdatering i gruppen for forløbet, inden en healing starter.

 

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og have fokus på de udfordringer du kæmper med, eller de indsigter du ønsker at modtage.

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk 'anker' til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad I har brug for, så får vandet sin egen struktur.

 

Når jeg er færdig, vil jeg skrive en opdatering i Facebook gruppen. Regn med ca. 45 minutter til hver healing. 

 

 

 

Vil du vide mere om hvad de Akastiske Arkiver er for noget, kan du læse om det her.

 

Eller se denne lille informationsvideo jeg har lavet her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com