Saturn Rx forløb med healing

 gennem de Akastiske Arkiver

7. juni - 27. august 2017

 

 

Saturn er pt. Retrograd i Skytten, det har han været siden d. 5 april 2017 og han går direkte d. 25 august 2017. I denne forbindelse afholder jeg et healingsforløb med 3 healinger og en personlig rapport der fortæller om hvor Saturn går retrograd henne i dit horoskop.

 

Symbolet for retrograd er Rx, det samme som symbolet for en recept. Og et retrograds for løb er netop en fantastisk mulighed for indsigt og healing. Vi bliver udfordret, absolut. Men vi bliver udfordret lige præcis der hvor vi trænger til det, der hvor der er en ubalance. Og når vi tager bevidsthedshatten på, og kigger med åbne øjne på hvorfor vi bliver presset lige præcis der, og hvilket budskab der måtte ligge bag denne udfordring, så får vi en gylden mulighed for at gøre noget. For selv at tage føringen og styringen over vores liv, og rent faktisk ændre det til det bedre. Men for at gøre det, så er det en stor hjælp at vide præcis hvor den specifikke retrograde planet rammer i vores horoskop, det fortæller os nemlig hvilket område af vores liv vi bliver ramt på, hvor vi bliver bedt om at have forkus henne, og hvor der er mulighed for indsigt og healing. 

 

Saturn er fader tid, han er karma, han symboliserer autoritet, disciplin, frygt, kontrol, tålmodighed, livets lektier og indsigter lært på den hårde måde, erfaring, vedholdenhed, ansvarlighed, læremester, alvor, begrænsninger og meget mere. Han fortæller om hvad vi frygter, hvor vi må kæmpe for at lykkes, hvor vi har karma der skal bearbejdes, hvor vi må arbejde for sagen, og hvor vi, ved slid og hårdt arbejde kan lykkes og høste løn som fortjent.

 

Han er en hård læremester, især hvis vi dovner den, eller lader frygten holde os tilbage. Men tager vi arbejdet på os, så kommer hans belønning altid til sidst, han er en konstant og pålidelig og ubøjelig faktor i vores liv. Og han er absolut værd at lære bedre at kende. For når vi kender til det han repræsenterer i vores horoskop, så får vi et indblik i dybere lag af os selv, lag hvor vi holder os selv tilbage, hvor frygten stopper os, og hvor vi, ved at være udholdende, vedholdende og målrettede kan udvikle og mestre sider af os selv vi ikke turde tro på vi besad.

 

Han kan fortælle os om mange ting, lige fra vores forhold til vores forældre, til vores forhold til os selv og de relationer vi indgår med andre og endda om temaer som vi bærer med os fra tidligere liv. Og når Saturn går retrograd, så dykker han ned et specifikt sted i vores horoskoper og ud fra hvilket hus og hvilket tegn der er påvirket, så vil visse temaer komme op til overfladen og kræve vores opmærksomhed. De kan være temaer fra både dette og tidligere liv der nu dukker op og kræver at vi tager ansvar for vores følelser, for de traumer, den frygt eller andet uforløst vi evt. måtte have inden for dette område. Det er en fantastisk tid for indsigt og healing, som med alle retrograde transitter, så åbner det op for de dybere lag, det giver plads til at kigge indad, og til at få øje på ting vi ellers normalt har for travlt til at kigge på og tage ind.

 

Og lige med hr. karma, så gælder det selvfølgelig i endnu højere grad, da der her netop er stor mulighed for forløsning af karma, hvis bare vi tør gå ind i bearbejdelses processen af det der ligger bag, enten i dette eller tidligere liv. Så når vi ved præcis hvorhenne Saturn rammer os i vores horoskop, får vi altså en pejling på hvad det er vi har mulighed for at få forløst under denne retrograde rejse.

 

Så ved dette forløb får du altså både indsigt i hvilke temaer Saturn hiver op for dig personligt, og så få du også hjælp til at forløse og slippe de traumer, den karma eller de blokeringer der måtte være for dig omkring dette område af dit liv. De 3 healinger vil netop støtte dig i at dykke ned i dette.

 

Saturn befinder sig i Skytten så et af de helt store nøgleord under denne retrograde periode vil være frihed. Hvor bliver din frihed begrænset, hvor begrænser du din frihed, og tillader du andre at gøre det.

 

Det kommer også til at handle om vores personlige 'sandheder' og om en søgen efter en dybere mening med livet, en højere forståelse af hvorfor vores liv udspiller sig som det gør.

 

Dette vil forløb vil køre hen over sommeren, med 3 gruppehealinger til de tilmeldte. Derudover vil du, som beskrevet, få en personlig rapport på pdf i din indbakke, hvor jeg fortæller om hvor Saturn rammer dig personligt i dit horoskop.

 

For at deltage skal jeg bruge dine fødselsdata, det er fødselsdato, fødselstidspunkt og fødeby.

 

Så med dette forløb får du altså mulighed for at få en dybere indsigt i hvad det er der sker i dig når Saturn går retrograd. Set ud fra dit personlige horoskop.

 

Hvis du tilmelder dig, vil du komme med i en gruppe særligt oprettet til dette forløb, du finder gruppen her.

 

Du vil deltage i 3 gruppehealinger undervejs. Har du prøvet mine Månehealinger, vil du have en idé om hvordan de forløber. Fremgangsmåden vil være den samme, jeg vil åbne de Akastiske arkiver for den gruppe der har tilmeldt sig, og give fjernhealing derigennem. Da hver enkelts personlige Akastiske mestre træder ind under denne healing, så kan du også bede om svar, eller budskaber der kan hjælpe dig til at få afklaring på et evt. problem. Bare vær åben og tillad beskederne at komme til dig, og så vil mange af jer opleve at I vil modtage disse svar fra de Akastiske Arkiver. 

 

Under disse healinger kan du fokusere din healing hen på det du ønsker få hjælp til i din specifikke process. Det er vigtigt at være opmærksom på at du skal have et fokus, disse gruppehealinger bruger planetens kraft til at forstærke det du ønsker at få hjælp til, og dine akastiske mestre har brug for et fokus hvor de kan styre energien hen.

 

Jeg vil hver gang lave et opslag inden healingen starter, og give en tilbagemelding når den er slut. 

 

Healingerne vil blive kl. 20.30 om aftenen. Datoer for hver enkelt er:

 

Onsdag d. 7. juni kl. 20.30

Søndag d. 16. Juli kl 20.30

Søndag d. 27. August kl. 20.30

 

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og have fokus på de udfordringer du kæmper med, eller de indsigter du ønsker at modtage.

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk 'anker' til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad I har brug for, så får vandet sin egen struktur.

 

Når jeg er færdig, vil jeg skrive en opdatering i Facebook gruppen. Regn med ca. 45 minutter til hver healing. 

 

Pris 450,- kr. 

 

Men er du medlem af min gratis medlemsgruppe, så er prisen kun 400,- kr. 

Du kan melde dig ind her.

 

Du får altså en personlig tydning på pdf af hvordan Saturn rammer dit horoskop under denne retrograde transit gennem Skytten, og du er med i de tre Gruppehealinger der hører til forløbet.

 

Du tilmelder dig ved enten at skrive til mig gennem kontaktformularen her på siden, eller via min Facebook side. 

 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366

 

eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Vil du vide mere om hvad de Akastiske Arkiver er for noget, kan du læse om det her.

 

Eller se denne lille informationsvideo jeg har lavet her. 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com