Air balloons in evening sky.jpg

Profektionsoversigt

En profektionsoversigt fortæller om hvor vi befinder os i horoskopet det indeværende år. Den fortæller om hvilke temaer der er særligt aktive, og om der er nogle planeter i vores horoskop der er ekstra aktive i vores liv med deres indflydelse. 

Vi rejser gennem vores fødselshoroskop år for år, fra den dag vi bliver født, til den dag vi dør. Og selvom hele vores fødselshoroskop selvfølgelig altid er en fast tilstedeværelse i vores liv, så er der et område af horoskopet som er særligt aktivt. Og det specifikke område der er aktivt, skifter år for år. 

Det er en gammel teknik fra de gamle grækere, som vi bruger meget i middelalderastrologien, vi har den fra gamle skrifter fra Hellenisterne, og den giver et indblik i hvilke temaer der er vigtige at se på i det indeværende år. Det giver en dybere forståelse af hvor vi er i livet, og hjælp til at møde de udfordringer og muligheder der måtte komme, fordi vi netop får et ekstra perspektiv på hvorfor de opstår.

Det er individuelt hvor man befinder sig i horoskopet, og kræver at man kender sine huses placering og hvilke tegn der er knyttet dertil.

 

I Profektionsoversigten fortæller jeg om hvad der præger det aktuelle år, og en smule om hvad der venter det kommende år, og så forklarer jeg teknikken, så man selv kan følge sin profektion i sit eget horoskop fremover. Men det kræver altså kendskab til husenes og tegnenes placering i fødselshoroskopet. Hvis man selv kender til disse er det fint, og ellers kan man bruge/bestille husoversigten, hvor dette netop er beskrevet. Find en beskrivelse af Husoversigten lige her:

Husoversigt

Profektionsoversigten koster 450,- kr. 

Du kan bestille den ved at sende mig en mail på lysetsenergi@gmail.com eller ved at skrive til mig via 'kontakt' siden. 

Jeg skal bruge dit fødselstidspunkt, din fødselsdato og din fødeby, for at lave oversigten til dig. 

Betaling på mobile pay: 26707366

Eller konto overførsel til Arbejdernes Landsbank: 5321 0000324639

Kh Haydée