Udtalelser:

OBS!

 

Jeg tager ikke længere klienter ind til personlige sessioner, det er kun ved det astrologiske forløb at det er muligt at få personlige sessioner hos mig.

 

Se mere om forløbet her:

Astrologi Forløb

 

Du er dog altid velkommen til at deltage på mine gruppehealinger, som Månehealingerne og Nattehealing forløbet.

Se mere her:

Månehealinger

Nattehealinger

 

Hvis du har spørgsmål kan du altid skrive til mig via kontaktformularen eller min Facebook side, jeg beder blot om at du tager kontakt på skrift, da jeg sjældent har tid til at tage tlf. 

 

Betalingsinfo, åbningstider m.m. finder du ude til højre under billedet.

Priser

Astrologisk undervisnings- og healingsforløb

~ 10.700,-

Betaling enten via Mobile Pay på nr. 26 70 73 66, via Paypal her på siden eller ved bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Er du på mobil, virker paypal knapperne desværre ikke pt. men har du en paypal konto, kan du overføre til min paypal konto på lysetsenergi@gmail.com

Hvis du gerne vil bruge paypal knapperne, men ikke har en paypal konto, er der et link under log in mulighedn, hvor der med sort står 'Betal med kort'.

 

Betaling bedes være gennemført inden sessionen finder sted.

 

Mit Skypenavn er Haydee-dk

 

Vær med i min medlemsgruppe på facebook, og få ekstra gode tilbud. Det er ganske gratis :) 

Du melder dig ind her:

Lysets Energi - Medlemsgruppe

 

 

Åbningstider:

 

For tiden tilbyder jeg kun tider til behandling mandag, tirsdag og onsdag.

Jeg har ingen tlf. tid. Kontakt mig venligst pr. skrift hvis du har spørgsmål.

 

Afbud:

Jeg er ofte fuldt booket nogle uger frem, og derfor er hver eneste tid værdifuld. Så er du forhindret i at bruge din tid, så meld afbud i god tid, så andre kan få glæde af den. 

 

Jeg skal have dit afbud senest dagen før din aftalte tid kl. 16. Ellers afkræves du for 50 % af beløbet. 


Ved udeblivelse uden afbud afkræves du 100%

Udtalt af Anja Tegen,
en af mine vidunderlige kursister og klienter.
 

Nu er jeg jo stor fortaler for Heidi..... hver gang jeg forsøger at løse ting på en lidt anden måde end den måde hun hjælper og rådgiver på, så falder jeg hver evig eneste gang tilbage til hende....

 

Hun kan heale, som jeg ikke kender andre der kan!!

 

Hun kan arbejde med dig, din udvikling igennem dit horoskop, som jeg må bukke mig i støvet for - og det er bare hver gang!

 

Heidi har så mange værktøjer der bare smelter sammen i enhver session jeg har med hende.... om det så er astrologisk, healing eller sågar hendes clairvoyante evner... hun bruger simpelthen det hele i et stort samsurium, der gør det hele bare hænger sammen og jeg aldrig går der fra og føler stadig at vi ikke lige fik det eller det med.... det er forrygende!!

 

Heidi har nu lavet en medlemsgruppe hvor man kan melde sig ind for 117 kroner om måneden og så få gavn af al den viden hun har!! Og det er dælme ikke lidt! Lige nu sidder jeg og får en enorm dybere viden om min livskraft: "Solar Plexus Chakraet bliver udviklet fra vi er 18 måneder, til vi er 4 år gamle. Det handler om retten til at handle som et individ, med alle de særheder og individuelle behov vores personlighed nu bringer med sig.

Det er et chakra der ofte kommer ud af balance, og som kræver lidt mere opmærksomhed end de andre. Det er nemlig herfra andre 'stjæler' vores energi. Når vi er sammen med folk der dræner os............"

 

Det er mega spændende og enorm bevidsthedsgørende at lære så meget om sig selv, så det er nemmere at være i verden, nemmere at være mig! 

 

Vil du være med??

 

Så join os her:

 

Lysets Energis Medlemsgruppe

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com