Personlig Session

 

En Personlig Session foregår hjemme hos mig, og her får du en meget dybtgående session der giver dig både indsigter og healing. Vi vil starte med en astrologisk vejledning, der varer ca. 45 minutter, derefter er det tid til at komme op på briksen og modtage en healing. Healingen varer ca. en halv times tid. Når jeg er færdig, får du lige lidt tid til at 'lande' igen, hvorefter vi tager en snak om det der kom op i healingen og derved blidt afslutter sessionen og jordforbinder energierne. 

 

En session varer ca. 1,5 til 2 timer

 

~

Astrologien

~

 

En Astrologisk session kan bruges til at søge vejledning og til at få indsigt om dig selv og dine personlige udfordringer og styrker.

 

Ved hjælp af min astrologiske viden i samspil med mine clairvoyante gaver vil jeg sammen med dig dykke ned i dit personlige 'blueprint'. Vi kan kigge på alt fra dine personlige styrker og karmiske opgaver i dette liv, til hvordan du bedst støtter og møder dine børn, til hvordan du bedst vælger det næste skridt på din vej, om det så er i forhold til karriere, kærlighed, personligt eller spirituelt. 

 

Står du et sted i dit liv hvor du føler du har brug for støtte til at komme videre, eller er frustreret over at det føles som om livet står stille, så kan du bruge denne session til at få klarhed over hvad der rør sig for dig lige nu. 

 

Da jeg også er healer vil du også modtage healing undervejs i sessionen. Alle de problemstillinger vi tager op, vil der blive arbejdet på på flere planer. Både det rent mentale og praktiske hvor vi taler sammen, men også i din underbevidsthed og på energiplanerne vil du modtage støtte og healing til at give slip, åbne op, finde vej, eller hvad der måtte være det du har brug for. 

 

~

Healingen

~

 

I min healing benytter jeg alle mine redskaber, alt efter hvad der er relevant for den enkelte, så det kan altså både indebære Clairvoyance, Soul Retrieval, at Bryde Bånd, Astrologi m.m. udover den egentlige healing. Det hele arbejder i samspil ud fra den enkeltes behov. 

 

Når du bestiller en healing fra mig vil jeg bede dig om dine fødselsdata: tid, dato og fødeby, plus dit fulde navn.

 

 

Efter en healing er det vigtigt at du tager den lidt med ro, er blid ved dig selv og sørger for at drikke en masse vand. Det er meget individuelt hvordan en healing påvirker folk, det afhænger helt af hvor man lige er i sit liv og hvilke temaer man arbejder med. Så selv fra healing til healing kan der være store forskelle i oplevelsen. 

 

Healing kan hjælpe med mange ting, listen er nærmest uendelig, da vores energilegemer bliver påvirket af alt hvad vi foretager os, og også bærer aftryk i sig fra tidligere liv. Så de ting du kæmper med i dag, kan både være ting der skyldes oplevelser i dette liv, men så absolut også skyldes ubearbejdede traumer fra tidligere liv. Jeg arbejder blandt andet med Soul Retrieval i den forbindelse.

 

Soul Retrieval er en teknik der hjælper dig til at samle din sjæl igen. Der kan ved et traume ske det at en del af os, en del af vores sjæl, 'hopper af', sidder fast i den pågældende oplevelse. Og derfor er der en del af dig der igen og igen gennemlever det traume, og derfor kan det være enormt svært at give slip på. Ved en Soul Retrieval går jeg ind og finder den sjælsdel, og giver dig og den healing, og er I klar til at blive genforenet, så samler jeg din sjæl igen. Bringer den del af dig hjem til dig. Det kan være en meget dyb process. Og man skal være opmærksom på at ved en Soul Retrieval kan man føle sig ekstra sårbar i tiden efter. Og man kan have en følelse af at man skal lære sig selv at kende påny. Der kan komme nye interesser eller kvaliteter ind i ens liv, som er knyttet til den traumatiserede del af en selv, og som derfor har været i dvale siden truamet. Det er vigtigt at være opmærksom, at byde den del af sig selv hjem igen, det kan være en stor hjælp at skrive, føre dagbog i perioden, og notere hvordan man har det, hvilke følelser der kommer op til overfladen.

 

Da jeg bor lige op ad den skønneste skov, er det en god idé hvis du kan afsætte tid til at gå en tur efter sessionen, at komme ud i naturen er en fantastisk måde at hjælpe de nye energier til at lande trygt og godt i dig. 

 

Pris:  2.000,- kr. 

 

for betaling se her.

 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en Personlig Session, så kan du kontakte mig her.

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com