Hvordan jeg kom hertil

Healer, Clairvoyant, Astrolog.. 

 

Ingen af ovenstående 'titler' var noget jeg så i kortene da jeg var yngre, faktisk var det ikke noget jeg havde set komme bare i starten af 2008! Men nu her, en god sjat år og en hulens masse indsigter senere, er det ikke desto mindre lige præcis det jeg er, og det jeg brænder for og elsker at lave.

 

Jeg trådte ind i den alternative verden efter en trafikulykke i november 2008, efter en periode med piskesmæld, svimmelhed, stærke smerter og rystelser der gjorde at jeg ikke kunne binde mine egne snørrebånd, begyndte frustrationen, sorgen og vreden at give plads til en søgen efter alternativer. En tro på at der måtte være mere mellem himmel og jord, et formål med at mit liv skulle vendes på hovedet. Så jeg lærte at meditere og begyndte at få healing som en af mange behandlingsformer, til at behandle min ryg. 

 

Da jeg havde prøvet det, tog tingene en anden drejning, jeg begyndte nu at søge, ikke kun for at finde mening med ulykken, men også fordi at jeg kunne mærke at der var en sovende del af mig der begyndte at vågne. Der var ting jeg fik at vide, som jeg på en eller anden måde følte at jeg havde hørt før, at jeg vidste i forvejen, på et meget dybt plan. Og det hele gav mening på en helt ny måde. 

 

Jeg besluttede at dette måtte jeg vide mere om, og har efterhånden indset at dette er min sande vej, dette, den spirituelle, den alternative, den 'anden' verden, er den vej jeg skal gå. Det er meningen med mit liv, og det giver mig en indre ro, en ro der ikke minder om noget jeg har oplevet i de 33 år jeg havde levet mit liv før ulykken. 

 

Så selv om ulykken på sin vis 'ødelagde' det liv jeg kendte, så gav det mig et nyt liv som giver uendelig meget mere mening for mig. Og at jeg så tillige har opdaget at dette kan bruges til at hjælpe andre på deres vej, er jo kun en ekstra gave.

 

Healingen

Jeg er inspireret af mange retninger. Jeg er uddannet i Dakini Healing, Omahara/Melchizedek metoden, inspireret af Michelle Manders/Palace of Peace og Buddhismen, blandt andet. Jeg følger ikke nogen doktriner, jeg flyder med strømmen og lader intuitionen råde og bruger de redskaber, der føles rigtige i den enkelte session.

 

Healing kan bruges til mange ting, jeg har særligt gode erfaringer med blandt andet sensitive børn, stress og angst, sorg og ved følelsen af, at man ikke ved, hvad det næste skridt på vejen skal være. Læs udtalelserne til højre her på siden og på forsiden, for at høre lidt om hvad andre har oplevet i forbindelse med sensitive børn.

 

Har også haft klienter der har brugt healing som en opladning inden de skulle undervise et seminar eller holde et foredrag. Det gav dem større klarhed og overblik, derudover følte de at deres energi holdt længere undervejs. 

 

Men der er egentlig ikke ret mange begrænsninger. Jeg har haft gode resultater med alt fra graviditets kvalme og angst, til søvnbesvær hos sensitive børn. Så dybest set handler det om, at hvis du føler dig draget mod en healing hos mig, så er det sikkert fordi, at der er noget, jeg kan hjælpe dig med. Det er så intuitivt et univers, og jo mere du følger din mavefornemmelse, jo bedre resultater vil du få.

 

Jeg benytter mig primært af fjernhealing, og giver altid en tilbagemelding efter healingen omkring, hvad jeg har 'set' eller oplevet. Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg i processen og at du er 'med' i, hvad der sker undervejs i forløbet.

 

Jeg udfører også Soul Retrievals, sjælehenting.

En soul retrieval handler om at hente et sjælsaspekt hjem, som enten er 'hoppet af' for at beskytte sig selv i en traumatisk situation, eller som sidder fast i en traumatisk situation og derfor gør at du ikke kan slippe det, stadig er påvirket af situationen, fordi en del af dig stadig sidder i den. Ved en sjælehentning, som kommer fra Shamanismen, går jeg tilbage til den pågældende episode, tager kontakt til den sjælsdel, og hvis den er klar, fører jeg den hjem til dig. Ved sjælehentninger fra dette liv, kommer sjælsdelen som oftest hjem til dit fysiske selv, ved sjælehentinger fra tidligere liv, vil de som oftest først søge op til Kilden, og modtage healing og hvile. Når de så er klar, vil de søge at blive genforbundet med dig. Men selv traumet vil blive forløst og helet. Så det ikke længere fastholder dig og bremser dig.

Man skal være opmærksom på at ved en sjælehentning kan man føle sig ekstra sårbar i de første dage, og endda uger, efter. Man skal byde den nye del af sig selv hjem. Lære det nye aspekt af sig selv at kende på ny. Man kan opleve at man får nye interesser eller talenter, at ens personlighed udvikler sig. 

 

Senest er jeg blevet indviet i at 'kappe' bånd til fortiden. Så er der en relation du føler tynger dig, en oplevelse eller en person hvor du har svært ved at give slip, komme videre, så kan denne teknik hjælpe dig med at få sluppet de bånd der holder dig fast i den forbindelse. Dette fungerer især godt sammen med Sjælehentninger. 

 

Hvem er jeg?

 

Mit navn er Haydée Deenah Maria Vestergaard, jeg er i skrivende stund 40 år gammel. Og jeg er enlig mor til en sensitiv dejlig dreng fra 2010. Hvilket nok forklarer en del af, hvorfor mit hjerte specielt banker for at hjælpe andre sensitive børn på vej. Jeg har set på mit eget barn, at der kan gøres noget for at hjælpe dem. Sensitiviteten er en fast del af dem, og er en gave som de altid vil have med sig. Men de kan sagtens nå til et sted, hvor livet ikke er helt så overvældende, og hvor de kan finde lidt mere ro og balance.

 

Jeg kommer fra en turbulent opvækst og har været igennem lidt af hvert i mit liv. Og det ser jeg som en gave, der gør mig i stand til at have større forståelse for andres problemstillinger. Når man selv har et par ar på sjælen, og er kommet hel ud på den anden side, er det dels lettere at forstå andres kampe, og dels lettere at tro på at andre også kan komme ud på den anden side. 

 

Jeg har altid vidst at der var mere mellem himmel og jord, men før i tiden var mit syn på tingene noget mere nøgternt og videnskabeligt baseret. Jeg havde absolut ikke set i kortene at jeg en dag ville blive alternativ behandler. Men sådan kan man jo heldigvis blive overrasket. 

 

Jeg har tidligere læst Engelsk og Religionsvidenskab på Københavns Universitet, og har altid interesseret mig for de forskellige samfunds verdenssyn. Religion er et afsindigt spændende fag. 

 

Til de astrologisk interesserede, kan jeg fortælle at jeg har Solen i Tvillingerne i 8. hus, jeg er Skorpion på Ascendanten og har Månen i Vandmanden. 

 

Astrologien

 

Astrologien er, for mig, det perfekte redskab at supplere healingen med. Det giver mig mulighed for at dykke ned i de problemstillinger, du står med i dit liv lige nu og se de dybere aspekter af de temaer du ønsker at arbejde med. 

 

Når jeg kigger på et horoskop i forbindelse med en healing, giver jeg dig altid en tilbagemelding på hvad jeg har set i horoskopet også. Så der vil ofte følge noget astrologisk vejledning med til en healing. 

 

Jeg er vel det man kalder en intuitiv astrolog. Jeg har en baggrund der er inspireret af primært middelalder astrologien, men også den spirituelle astrologi. Jeg låser mig ikke fast på en gren, og selv om Middelalder astrologien altid vil være min Alma Mater så at sige, så er jeg evigt nysgerrig, og føler at jeg aldrig bliver færdig med at lære nyt om dette fascinerende redskab. Når jeg kigger på et horoskop så er det som om at de ting der er relevante lyser op, jeg bliver rent intuitivt ført i den retning der er brug for, og bruger så min viden udfra det. 

 

Det jeg oftest anbefaler, er en skype session. Der bruger vi en time på at dykke ned i dit horoskop, og fokuserer på de emner der er vigtige for dig. Og du har her mulighed for at spørge ind undervejs, så det er de vigtigste ting der er fokus på, så du får mest muligt ud af sessionen. En skype session bliver optaget, og du får en lydfil efterfølgende, så du kan lytte til sessionen igen. For du får mange informationer på en time, og det er noget nær umuligt at huske det hele i første omgang. 

 

Jeg tilbyder også horoskoper, et forældre/barn horoskop giver dig f.eks. fantastiske redskaber til, hvordan du bedst kommunikerer med og hjælper dit barn på vej i livet. Se mere om, hvad jeg tilbyder under 'Det Praktiske' fanen.

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com