unnamed (3).jpg

Tips til at arbejde med Nymåneenergien

 

NymåneAstrologi

 

Ved hver nymåne, er der gode muligheder for at sætte fokus på dine ønsker, det du gerne vil tiltrække i dit liv. Det er det de i gamle tider kaldte ’Nymåne-magi’. Det er simpelthen et spørgsmål om at Månen påvirker os, lige så vel som tidevandet og alt andet. Man ved, at hvis man skal fælde et træ eller plukke urter, så skal man overveje månens cyklus. Fra nymåne og frem til den bliver fuld ca. 14 dage senere, vil energien være tiltagende, det vil sige at man tiltrækker det man fokuserer på. Og planter og træer suger væske til sig. Og fra Fuldmånen til lige inden nymåne er energien aftagende. Her slipper man ting. Så det man fokuserer på trækker sig væk. Og væsken siver ned i jorden og ud af træer og planter. Så et træ vil være mere tørt natten før nymåne end natten før fuldmåne. Dette er fuldt målbart.

 

Så det man gør ved en Nymåne, er at fokusere på de ting man gerne vil tiltrække i sit liv. Der er nogle retningslinier det er klogt at følge, for at få det optimale udbytte af disse energier. Dem vil jeg føre dig igennem her.

 

- Find ud af præcis hvad tid Nymånen finder sted. Nymånens kraft er stærkest i de første 8 timer, men er aktiv i de første 48 timer. (den er sådan aktiv indtil næste Nymåne, men når man skal skrive ønsker er 'udbyttet' størst inden for de første 48 timer). Du kan finde det præcise tidspunkt enten ved at følge med i mine måneopdateringer her på fb-siden, ved at abonnere på mit nyhedsbrev, eller ved at søge på nettet, nogle kalendere skriver det endda. Jeg bruger app'en iLuna fra Sirius Lab ltd. Men der er mange andre sider. Så prøv evt. selv at søge på nettet.

 

- Skriv ikke dine ønsker ned før efter nymånen er trådt i kraft. Hellere skrive dine ønsker en dag efter nymånen, end to minutter før den er trådt i kraft. Men brug gerne tiden op til, til at planlægge og fintune dine ønsker. Jo mere specifikke de er, jo mere præcist kan de levere.

 

- Er Månen ’ude af kurs’ i de første 48 timer, så er det bedre at vente til efter. Man skal helst undgå den periode. Også dette kan du se på iLuna app'en. (Ude af kurs=Void of Course)

 

-Ønskerne SKAL skrives i hånden. Der sker noget med energien, den bliver forstærket når du selv fører pennen og ’tegner’ bogstaverne.

 

-Ordlyden/formuleringen af ønskerne er meget vigtig.

 

- De skal formuleres klart og tydeligt, så ’følelsen’ af ønsket skinner igennem.

 

-Hvis det føles rigtigt for dig, og vækker positive følelser som glæde eller harmoni i dig, så har ønsket ’ramt plet’. Men, hvis ønsket ikke føles rigtigt, så prøv at omformulere det til det gør, eller endda vent til et andet tidspunkt med det. Måske er tiden bare ikke rigtig til lige det ønske endnu.

 

- Du skal højst skrive ti ønsker ned ved hver Nymåne. Du må godt skrive færre end ti, men det er vigtigt ikke at overskride dette antal.

 

- Jo flere ønsker du skriver, jo mere spreder du energien, og hvis du skriver mere end ti, så spreder du energien for meget.

 

- Det er dog vigtigt at skrive mere end et ønske, for at aktivere dagens energi. Selv hvis dit andet og tredje ønske omhandler det samme emne.

 

-Den mest potente metode er at skrive flere ønsker indenfor et eller 2 områder, hvor du ønsker at se store forandringer, eller fremgang, og så gå til emnet fra flere vinkler.

 

-Afhængigt af dit personlige horoskop, vil nogle af disse Kraft dage være særligt stærke for dig. Derfor kan det være en god ide at skrive ønsker ved hver nymåne. Alt efter hvor det pågældende tegn er placeret i dit personlige horoskop, vil det påvirke forskelligt. De temaer jeg kommer ind på i måneopdateringen er overordnede temaer, der gælder for alle. Men kender du dit personlige horoskop, kan du derudover også se hvordan energien går ind og påvirker dig specifikt. Hvis du gerne vil have en husoversigt, så laver jeg dem, det kan du læse mere om her.

 

- Du skal ikke smide dine ønskelister ud, gem dem. Du behøver ikke at kigge på dem igen, når du har skrevet dem, men det kan være godt at se på dem, på et senere tidspunkt, og særligt når det nærmer sig den efterfølgende nymåne, der kan man lige finpudse dem, og have tillid til at processen nu er sat igang. Så datér og gem dem. Jeg har personligt valgt at lave en Nymånejournal, en bog hvor jeg skriver mine ønsker ned for hver nymåne, når den så en dag er fuld, så bliver den gemt og jeg starter en ny op. Det er også rart at kunne gå tilbage og se på hvad man har ønsket sig i de forgangne år. Det fortæller meget om hvor man var og er, og hvor mange af ønskerne der faktisk er manifesteret.

 

- Det er vigtigt at lytte til din intuition når du skriver dine ønsker. Hvis du får en behagelig fornemmelse i kroppen, når du læser dem igennem, er du på rette spor. Hvis de giver dig en følelse af ubehag, usikkerhed eller bekymring, så vent med de spørgsmål til et senere tidspunkt, måske er den aktuelle Nymånes energi ikke til det ønske, eller måske er du ikke klar til det ønske lige nu.

 

- De idéer der kommer til dig på disse dage, er baseret på din intuition, ikke på dine vaner, frygt eller overbevisninger. Englene svæver tæt på jorden på disse Kraftdage, og hvis du lytter med et åbent og uskyldigt sind til din intuition, så vil du på disse dage få idéer der vil bidrage til din livsglæde og følelse af formål.

- Du kan ikke ønske dig noget der vil påvirke andres personlige adfærd, men du kan ønske at din egen opførsel i forhold til den person, vil åbne op for en måde hvorpå de kan ændre sig. Men gør dig det meget klart, hvad der er bevæggrunden bag dit ønske om den persons forandring. Du kan altså ønske at ændre din egen adfærd, for at hjælpe andre til en idé, indsigt eller lignende. Eller at du vil være i stand til at sige det rigtige, eller gøre det rigtige, der kan hjælpe eller inspirere den anden person til en indsigt, idé eller lignende.

 

- Til at starte med, er det klogt at vælge ét område af dit liv, som du ønsker forandring i. Og når du ser at forandringerne begynder at indfinde sig på det område, kan du gå videre. Der er meget stor kraft i at fokusere dine ønsker på et område eller tema i dit liv, f.eks. et nyt job eller en vane du gerne vil slippe.

 

- Tro på dig selv. Bliv ved med at gentage dine ønsker, til de sker. Hvis der ikke sker noget, så prøv at ’angribe’ emnet fra en ny vinkel eller fra flere sider på en gang.

 

Formulering af Ønsker

 

- Det er vigtigt at du tænker nøje over hvordan du formulerer dine ønsker. Efterhånden som de bliver opfyldt. Så du skal passe på hvad du ønsker.

 

- Det er en god idé at starte eller afslutte spørgsmålet med ”Jeg ønsker med lethed at modtage … ” eller ”… og må det ske med lethed og ynde”, eller en anden formulering der gør at din transformation eller det du modtager ikke udmatter dig. Tænk også over din ordlyd, hvis du f.eks. bare skriver ”Jeg ønsker at være rig.” så kan det opfyldes på alle måder, gode som dårlige. Men hvis du til gengæld skriver ”Jeg ønsker at være/blive rig på en lykkelig måde” så burde det gå bedre. Husk igen at det skal ’føles’ rigtigt for dig. Hvis du mærker en tøven eller ubehag, så omformuler eller vent med ønsket.

 

- Du skal opdele dine spørgsmål, kun et ad gangen. Ikke, jeg ønsker det og det, så hellere lave to individuelle ønsker.

 

Og husk at ved hver Nymåne spiller det også ind hvilket tegn månen befinder sig i, og det kan du blandt andet se på min fb-side, eller i mit nyhedsbrev, når jeg sender måneopdateringerne ud, ved Nymåne tid. :)

 

God fornøjelse med det!

 

Vil du gerne læse mere om nymåne-energierne, kan jeg varmt anbefale Jan Spillers bog New Moon Astrology. :)