Neptun Retrograds forløb med healing

 via de Akastiske Arkiver

d. 7-7, d. 9-9 og d. 22-11 2017

 

 

 

Neptun gik retrograd d. 16. juni og fortsætter sin retrograde rejse gennem underverden frem til d. 22. november 2017. 


Neptun er knyttet til det uhåndgribelige, til vores spiritualitet, den indre ro, det 3. øje, forbindelsen til de indre riger. Han repræsenterer også de smertefulde områder af vores liv, som vi ikke kan holde ud, dem vi prøver at gemme os for, stikke af fra. Vi stikker af ved at skabe afledninger, enten i form af problemer eller drama i vores ydre liv, eller ved at synke ned i en eller anden form for afhængighed, det kan være alt fra tv-serier til computer spil, som vi pludselig bruger alt for meget tid på, for at undgå at kigge på det der gør ondt eller overvælder os i ’den virkelige’ verden.

 

Flugten fra virkeligheden sker ofte gennem Neptun, og især når han, som nu, befinder sig i Fiskenes tegn. Illusioner, afledninger og flugt kommer i højsædet, vi får et større behov for at gemme os for livet, når det gør ondt. Og hvis vi er opmærksomme på at dette sker, så kan vi få en kæmpe indsigt i hvad vi frygter, hvad der skræmmer os i os selv og i omverden. Når vi opdager at vi pludselig stikker af hver gang vi bliver konfronteret med en svær situation, så kan vi gøre noget ved det. Og vi har dem alle sammen. De der situationer der er svære, og som vi virkelig ikke gider have noget med at gøre. Om det er skatteopgørelsen, momsregnskabet, konfrontation med familie medlemmer for at få sat en nødvendig grænse, eller et opgør mod autoriteter i form af læger, lærere, socialrådgivere eller andre der har en form for magt position i vores liv.

 

Denne retrograd vil vise os hvor vi stikker af, hvor vi stikker hovedet i sandet og ser serier på stribe, læser 5 bøger i streg eller bruger dagevis på computerspil, eller alt for mange timer på Facebook opdateringer og videoer med sjove katte. Nogle spiser kager for at dulme det pres der vokser i det indre, andre tyr til et ekstra glas vin, mere chokolade, cigaretter eller medicin. Alt sammen måder at dulme den uro der mærkes i det indre.

En uro der søger at fortælle os at det er tid til at stå ansigt til ansigt med det vi stikker af fra. At når vi får gjort det der skal gøres, så indfinder roen sig. Og at det, selvom det kan virke enormt skræmmende, sjældent er så slemt som vi selv gør det til. 


Det er tid til at blive bevidst om hvad det er vi stikker af fra, hvad det er vi løber væk fra, i stedet for at få håndteret situationen så vi kan bruge vores energi på noget der tjener os bedre. 


Dette gælder også på det spirituelle niveau, er du bange for at forbinde dig med dine evner, vil du gerne, men holder du dig af en eller anden ubevidst årsag tilbage fra at få åbnet op til din intuition, din forbindelse, så er der måske et traume enten fra dette eller tidligere liv, der gør at du ikke helt tør, at du tidligere har misbrugt dine evner, eller er blevet straffet for at bruge dem. Derfor kan dette forløb også bruges til at styrke din forbindelse til dine spirituelle evner, hvis det er det du søger.


Det vil også være en periode hvor behovet for ’dem og os’ bliver stærkere, for at det kan blive belyst. Der vil være en større tendens til at fordømme dem der skræmmer en, fordi de er anderledes, samtidig med at der vil være et skræmmende, men presserende behov for at stå ved at man ER anderledes og derved finde ro i det faktum. Tyrkiets aktuelle politik overfor homoseksuelle og aktivisternes kamp imod den, er et oplagt eksempel på denne dynamik. 


Det kan være en barsk omgang til tider, for Neptun vil søge at rive illusionerne væk, vise os hvor vi gør os falske forhåbninger, vise os hvor vi spiller vores tid på urealistiske dagdrømmerier, i stedet for at handle på de muligheder der rent faktisk er foran os.

 

Det kan aktivere angst, uro, stress, uden at man rigtigt kan finde ud af hvorfor man er bange eller stresset.

Det er af natur en udefinerbar energi, som spøger i ens indre når illusionerne begynder at briste. 


Det vi kan få ud af denne energi, viser sig når vi er opmærksomme. For når vi genkender denne indre uro som det den der, et alarmsignal om at vi skal kigge på hvad det er vi stikker af fra, så kan vi finde modet til at stoppe og se os selv i øjnene, se på hvor henne i vores liv Neptun kalder på vores opmærksomhed. Og når vi bliver bevidste om det, kan vi gøre noget ved det. Forløse det traume der ligger bag, få sluppet den frygt der følger os, og få frigivet en bunke energi som så kan bruges til at skabe fremgang i vores liv i stedet for flugtveje. 


Den store gave som Neptun kan bringe os i denne periode er indre ro, balance, at finde tryghed i at være den man er, uden frygt for at blive afvist.

 

Når Neptun er retrograd er det generelt en helt fantastisk tid til spirituel udvikling og generel selvbevidsthed. 


Jeg afholder et healingsforløb med 3 healinger der kan støtte os i denne proces. Hvor der vil blive arbejdet på at forløse den indre uro og frygt, og healet på de temaer der ligger bag. 

 

Under disse healinger kan du fokusere din healing hen på det du ønsker få hjælp til i din specifikke process. Det er vigtigt at være opmærksom på at du skal have et fokus, disse gruppehealinger bruger planetens kraft til at forstærke det du ønsker at få hjælp til, og dine akastiske mestre har brug for et fokus hvor de kan styre energien hen.

 

Symbolet for retrograd er Rx, det samme som symbolet for en recept. Og et retrograds forløb er netop en fantastisk mulighed for indsigt og healing. Vi bliver udfordret, absolut. Men vi bliver udfordret lige præcis der hvor vi trænger til det, der hvor der er en ubalance. Og når vi tager bevidsthedshatten på, og kigger med åbne øjne på hvorfor vi bliver presset lige præcis der, og hvilket budskab der måtte ligge bag denne udfordring, så får vi en gylden mulighed for at gøre noget. For selv at tage føringen og styringen over vores liv, og rent faktisk ændre det til det bedre. Men for at gøre det, så er det en stor hjælp at vide præcis hvor den specifikke retrograde planet rammer i vores horoskop, det fortæller os nemlig hvilket område af vores liv vi bliver ramt på, hvor vi bliver bedt om at have forkus henne, og hvor der er mulighed for indsigt og healing. 

 

Hvis du tilmelder dig, vil du komme med i en gruppe særligt oprettet til dette forløb, hvor jeg vil fortælle jer om hvordan Neptun vil påvirke jer hver især ud fra jeres specifikke horoskop i en personlig tydning du får på pdf.

 

Derfor skal jeg bruge dine fødselsdata for at du kan deltage, det er fødselsdag, tidspunkt og fødeby.

 


Datoerne for healing er:


Søndag d. 7/7 kl. 20.30
 

Lørdag d. 9/9 kl. 20.30
 

Onsdag d. 22/11 kl. 20.30

 

~
 

Prisen for forløbet er 500,- kr. 

 

Men er du medlem af min gratis medlemsgruppe, så er prisen kun 400,- kr. 
Du kan melde dig ind her.

 

~

 

Med til forløbet hører:

 

Medlemskab i en lukket gruppe, kun for dem der er tilmeldt forløbet, hvor I kan dele og sparre med hinanden og stille spørgsmål. 

 

~ 3 gruppehealinger.

 

~ En personlig skriftlig rapport der fortæller om præcis hvor Neptun går retrograd i dit horoskop, og hvilke temaer han vækker i dit liv. 

 

~

 

Du kan tilmelde dig ved at skrive til mig enten via min Facebook side Lysets Energi eller på min mail lysetsenergi@gmail.com
 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366
eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Kærlig hilsen 
 

Haydée

 

 

 

Hvad gør du under healingerne?

 

Jeg skriver altid en kort opdatering i gruppen for forløbet, inden en healing starter.

 

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og have fokus på de udfordringer du kæmper med, eller de indsigter du ønsker at modtage.

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk 'anker' til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad I har brug for, så får vandet sin egen struktur.

 

Når jeg er færdig, vil jeg skrive en opdatering i Facebook gruppen. Regn med ca. 45 minutter til hver healing. 

 

 

 

Vil du vide mere om hvad de Akastiske Arkiver er for noget, kan du læse om det her.

 

Eller se denne lille informationsvideo jeg har lavet her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com