flower-3054801_1920-1024x585.jpg

Få en frisk start på ugen med en ugentlig nattehealing

Få hjælp til at lade din energi op når du sover. 


Med dette månedsforløb får du fjernhealing hver uge natten til mandag. En healing der vil gå ind og rense ud i de energier der er ophobet fra ugen der gik, og som vil støtte din krop og dit sind i at lade op og styrke den regenerative effekt som søvnen har for kroppen. 


Hver uge, hele måneden, deltager du natten til mandag, mens du sover, i en dyb gruppehealing, der blidt går ind og renser ud og gør dig klar til ugen der kommer. 


Dette vil være ren healing, og altså ikke en healing hvor man skal være vågen og søge indsigter. Men tumler du med problemer, kan du, når du lægger dig til at sove søndag aften, bede om at dine drømme bringer dig idéer eller klarhed, men det primære fokus for disse healinger vil altså være den rensende og healende energi. 


Denne healing er blid og vil arbejde med din krops naturlige søvnmønster og styrke kroppens evne til at restituere når den sover. 


Pris for dette månedsforløb er 450,00 


(Obs! Er du medlem af min gratis medlems klub, så er prisen kun 400,00 - find den her:

https://www.facebook.com/groups/1685645638329617/ )

Det disse healinger kan hjælpe med, er at rense ud de ophobede energier og frustrationer som måtte have meldt sig i løbet af den forgangne uge. Når vi er stressede eller har en dårlig dag/oplevelse, så kan der sidde rester af dette i kroppen, som kan fylde og veje os ned, det lægger ekstra sten i vores mentale rygsæk og kan gøre at vi bruger en masse energi på at være irriterede og frustrerede eller kede af det. Selv når situationen er overstået, kan det godt tage lidt tid af få rystet det vi oplever i løbet af ugen helt af os. 

Regenerativ healing er en blid healingsform der går ind og arbejder med kroppens naturlige flow og evne til selvhelbredelse. Denne healingsform søger altså ikke som udgangspunkt svar på hvorfor der er ubalancer, den går bare blidt ind og styrker kroppens evne til at søge en naturlig balance igen. Og ved disse nattehealinger er det netop denne blide healingsform der er optimal, fordi den ikke forstyrrer søvnen, men understøtter dens helbredende og opfriskende egenskaber. Der vil i healingerne være fokus på forskellige relevante organer, der netop arbejder på at rense ud og styrke og genopfriske kroppens funktion og energi. Jeg vil fra gang til gang bede om vejledning fra mine guider til hvornår det er bedst at arbejde på jer, og det kan derfor variere hvornår på natten healingen finder sted. Det mest hyppige tidspunkt er dog i lungernes timer i organuret, altså indenfor perioden 3-5 om natten. Lungerne er netop med til at rense ud i kroppen og ilte og bringe frisk ny energi ud, og derfor er det så god en tid til at styrke kroppen under søvnen.

Der vil blive renset ud i de energier der har hobet sig op, og derefter vil healingen fokusere på at afbalancere og fylde op med frisk ny energi. Så vi får ladet batterierne op til at møde den uge der kommer. 

Hvad skal du gøre?

Ved disse healinger skal du ganske simpelt sove :)

Sæt gerne en flaske/et glas vand ved din side når du går i seng, som du kan drikke når du vågner næste morgen.

Generelt vil disse healinger have fokus på genopladning, afbalancering og at rense ud i energierne fra den forløbne uge. Men har du et problem du går og tumler med, som fylder og forstyrrer dig, så kan du, søndag aften når du går i seng, bede om at du i din søvn vil tiltrække en løsning på problemet, som du kan huske når du vågner frisk og udhvilet næste morgen.

Men disse healinger er altså ikke rettet mod at søge indsigter generelt, deres formål er at støtte din krop og dit sind i at lade op og få mest muligt ud af kroppens evne til at restituere i søvnen. Så du kan være så frisk som muligt til at tage hul på den kommende uge, når du vågner.

Derfor vil disse healinger være anderledes end de sædvanlige gruppehealinger jeg afholder, der netop har til formål at øge jeres kontakt til jeres intuition og vejledere i arkiverne. Det ville nemlig ende med at forstyrre jeres søvn i stedet for at styrke den. 

Så her bliver de akastiske arkiver altså ikke åbnet, her er der tale om dyb healing der går ind og samarbejder med jeres krops søvnrytme og behov for at rense ud og restituere.


Prisen er for en måned, og de fleste måneder vil indeholde 4 healinger, men der vil altså være måneder hvor der er fem mandage, og der derfor vil være 5 healinger.

Dette ændrer ikke ved prisen på månedsforløbet. 


Tilmelding og betaling skal ske senest dagen før den første mandag i måneden inden forløbet starter.

Man kan altså ikke hoppe på forløbet midt i måneden. 


Hvis du ønsker at deltage, kan du overføre for healingerne her:


Mobile pay på 26707366 


eller via konto overførsel til 


Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

OBS! Hvis du overfører via kontooverførsel, så husk at skrive dit navn ved overførslen og sende mig en besked om at du har overført og ønsker at deltage. 


Hvis du ønsker at deltage, så husk at melde dig ind i gruppen for disse healinger, da det er der jeg vil komme med information, tilbagemeldinger og opdateringer til healingerne. 


Den finder du her:

https://www.facebook.com/groups/165226844387976/