Måneknude Tydning

 

En tydning af dine Måneknuder fortæller om de begrænsinger, den tryghedszone og den karma du har med dig fra tidligere liv, og det skjulte potentiale der venter på at blive udlevet når du tør træde ud af denne karmiske tryghedszone. 

 

Den Sydlige Måneknude fortæller os om den bagage vi har med, det kan være smerte, sorg, frygt, vaner, og ubevidste måder at sabotere os selv på. Ofte fortæller den Sydlige måneknude os om energi vi har misbrugt, eller som harforårsaget at vi kom til skade, i et tidligere liv, en energi vi har mestret i sådan en grad, at vi er blevet for overlegne og har brugt den til egen vinding uden tanke for konsekvenserne, eller at vi har skilt os så meget ud, gjort oprør i en sådan grad, at vi er blevet straffet for det.

 

Måneknuderne kaldes også for Dragens hoved og Dragens hale, og det er meget sigende at når vi tør se denne drage i øjnene, så forløser vi en masse energi, der sætter os fri til at træde ind i vores kraft og udvikling. 

 

Magtmisbrug eller straf for at skille sig ud, i et tidligere liv kan for eksempel meget let føre til at vi i dette liv har enormt svært ved at træde ind i vores fulde kraft, vi saboterer ubevidst os selv, for at sørge for at vi ikke får for stor indflydelse, simptelthen fordi at det er en energi vi har brændt nallerne på tidligere. 

 

Kuren for denne energi der ubevidst spøger og begrænser os, den finder vi dels i en bevidsthed om vores Sydlige Måneknudes temaer, og dels ved at udforske vores Nordlige Måneknude. Den Nordlige Måneknude fortæller os om der hvor vi skal hen, der hvor vores skjulte potentiale gemmer sig. Den kræver dog at vi træder ud af tryghedszonen. Vi kender den Sydlige knudes energi så godt, at vi ofte helt automatisk søger tilbage til dens vaner når vi er utrygge, og ja, vi føler os trygge, men vi kommer ingen steder, vi udvikler os ikke. Den Nordlige Måneknude er uudforsket territorium for mange, så det kan være enormt grænseoverskridende at træde ind på den sti. Men når vi er modne til at gøre det, vil vi opleve at livet får en ny dimension, vi bliver passionerede og begynder at tro på at det faktisk er muligt at skabe den karriere, den familie, det forhold, eller hvad temaet nu måtte være, som vi drømmer om, det skal bare manifesteres i en helt anden ramme end den vi hidtil har kendt. 

 

En Måneknudetydning koster 1400,- kr.

 

I Månetydningen får du en skriftlig rapport om begge måneknuder, hvor du får indsigt i hvor du går i stå i din udvikling, og hvor du udvikler dig og kan tappe ind i dit skjulte potentiale. Du kan få information om hvad der spøger i dig og ubevidst saboterer dig fra tidligere liv, så du kan begynde at gøre noget aktivt, for at ændre de vaner der måtte begrænse dig.

 

Derudover har jeg også et 'pakkeløsnings tilbud'. 

 

Hvis du bestiller en Måneknudetydning og en Body Code session samlet, får du det til 2000,- kr. 

 

I denne Body Code session vil jeg så specifikt arbejde på at forløse og rense ud i de begrænsende energier der holde dig tilbage fra at træde ud af Sydknudens begrænsende energi og ind i Nordknudens udviklende energi. Det kan være alt fra overbevisninger om at du ikke fortjener indflydelse, overflod, sund økonomi, en sund og stærk krop, livsglæde, kærlighed, skønhed etc. Alt efter hvor lige præcis dine Måneknuder er placeret, vil der være temaer som præger dig i dag, og holder dig tilbage, der fastholder dig i falske overbevisinger, indtil du bliver bevidst om dem, og hvorfor de er der. 

 

For at kunne lave en Måneknude tydning, skal jeg bruge dit fødselstidspunkt, fødselsdato og fødeby. 

 

Vil du vide mere om Body Code, kan du læse mere om det på min hjemmeside her 

og på dette link der fører dig til skaberen af Body Code systemet.  (på engelsk): http://bodycodehealingsystem.com/

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på lysetsenergi@gmail.com eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. 

 

Betaling enten på mobile pay på 26 70 73 66

 

eller via kontooverførsel til Arbejdernes Landsbank på reg nr. 5321 konto 0000324639

 

 

Kærligst

 

Haydée

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com