Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com 

 

Måne Healing gennem de Akastiske Arkiver

 

 Ved udvalgte Nymåner og Fuldmåner vil jeg tilbyde en gruppe Måne healing. Healingen foregår som fjernhealing og jeg vil åbne de Akastiske arkiver for den gruppe der har tilmeldt sig, og give fjernhealing derigennem. Da hver enkelts personlige Akastiske mestre træder ind under denne healing, så kan du også bede om svar, eller budskaber der kan hjælpe dig til at få afklaring på et evt. problem. Bare vær åben og tillad beskederne at komme til dig, og så vil mange af jer opleve at I vil modtage disse svar fra de Akastiske Arkiver. 

 

Jeg vil anbefale at hvis du tilmelder dig, at du så også udfører de måneritualer jeg fortæller om på min Facebook Side, så du kan fokusere din healing hen på det du ønsker at tiltrække eller at slippe. Det er vigtigt at være opmærksom på at du skal have et fokus, disse månehealinger bruger fuld- og ny-måne kraften til at forstærke det du ønsker at slippe eller tiltrække. Der er en udførlig vejledning både til hvordan du tiltrækker det du ønsker i dit liv ved Nymåne, og hvordan du slipper det der ikke længere tjener dig ved Fuldmåne. Se på min Facebook side her. 

 

Healingerne vil blive slået op på Facebook, og vil som regel blive afholdt kl. 20.30 om aftenen. 

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og har du skrevet Nymåne Ønsker, så hav dem ved dig også og giv dem noget af dit fokus. Ligeledes kan du ved en Fuldmåne healing fokusere på den liste du har brændt af. 

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk 'anker' til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad I har brug for, så får vandet sin egen struktur.

 

Se hvornår den næste månehealing finder sted på min Facebook side Lysets Energi

eller ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev under 'kontakt' siden.

 

 

Når jeg er færdig, vil jeg skrive en opdatering på Facebook siden. Regn med ca. 30-45 minutter. 

Du kan læse et eksempel på en tilbagemelding på en Nymåne healing ude i siden til højre. 

 

Pris 120,- kr. 

 

Men er du medlem af min gratis medlemsgruppe, så er prisen kun 100,- kr. 

Du kan melde dig ind her.

 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366

 

eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Vil du vide mere om hvad de Akastiske Arkiver er for noget, kan du læse om det her.

 

Eller se denne lille informationsvideo jeg har lavet her.
 

 

Jeg har lavet en PDF fil med en oversigt over alle Fuld- og Nymåner i 2017 

lige til at downloade og udskrive via linket her:

 

 

 

 

 

Eksempel på tilbagemelding på Nymåne healing fra d. 23/7-2017

 

Så er vi færdige og I kan drikke jeres vand <3

Som I nok har fornemmet ud fra beskrivelsen af denne Nymåne, så gik denne healing især på vores forhold til vores indre barn, den gik på de knuder vi ikke har fået opløst fra vores barndom. Den gik målrettet efter at bringe ro og tillid ind i forholdet mellem os og vores indre barn.

 

Når vores barneselv ikke har tillid til at vores voksne selv kan 'klare ærterne', at vi har styr på tingene og formår at rumme både verden omkring os og det den byder os, såvel som vores sårede lille selv der gemmer sine knuder inde i vore hjerter, så yder denne del af os modstand. Hvis denne del af os ikke stoler på at vi kan beskytte den, så vil den modarbejde os. Denne del af vores selv, vores sjæl, vil ikke åbne sig og bidrage med sin uskyld, sin spontanitet, sin umiddelbare glæde og undren over livet og sin kreativitet, og som følge deraf, bliver vi, som voksne, mere grå. Vi lukker af for den uskyldsrene del af os selv, vi lukker ned for evnen til at have det sjovt, og vi gør det enormt svært for os selv at få skabt noget i livet, for der er en del af os, en vigtig del i mnaifestationsprocessen, der ikke rigtigt tror på at vi magter opgaven. Enten fordi at vi har lukket ned for, og undladt at bearbejde de udfordringer vi stod med som børn, eller fordi at vi har glemt hvordan man lytter til den del af sig selv.

 

Når vi bliver for praktiske, for hastige, for alvorlige, så kvæler vi den sprudlende del af os selv. Vores indre barn, den del af os selv, der stadig er et lille og skræmt barn, lukker af. Bliver fastlåst i sin frygt for igen at blive misforstået, for ikke at blive set, hørt, endda elsket. Og når vi lukker af for denne enormt sårbare og skrøbelige del af os selv, så lukker vi af for vores hjerte og sjæl. En del af os sidder simpelthen fast i den frygt, og enten bruger vi al vores energi på at blive set og hørt og elsket, og lever derfor et liv med store armbevægelser og et iscenesat skuespil, der gør hvad det kan for at opretholde en facade der dækker over den indre smerte og frygt for at blive afvist (igen), eller vi lukker ned og trækker os ind i os selv, lader ingen komme helt tæt, helt derind hvor vores skrøbelighed er synlig, vi dækker os af et panser af styrke og selvstændighed, for at bevise for verden at vi i hvert fald ikke har brug for hverken hjælp eller medlidenhed, vi kan klare os selv tak. Men ingen af delene fungerer, ikke sådan rigtigt, så længe vi ikke tør være i kontakt med denne indre skrøbelighed, denne sårbarhed, som blev født i os som børn, så får vi heller ikke adgang til den ægte tillid til verden, den ægte glæde over livet, den umiddelbare sprudlende spontanitet der kan hjælpe os med at følge livets flow, være til stede og turde følge de strømme der fører os videre på vores færd, uanset hvor meget logisk mening de så måtte give. Så kan vi være stærke og handlekraftige og selvstændige, men da vi ikke er i flowet, så er det enormt svært at handle på de ting som kalder på os, for vi kan ikke høre dem!

 

For at kunne lytte, sådan rigtigt, med sjæl og hjerte, så er vi nødt til at turde være sårbare, vi er nødt til at have tillid, vi er nødt til at have vores indre barns tillid til os. Så vi kan forbinde os med den uskyldsrene energi som vi var en del af som børn, for det er den energi der kan føre os ned af de spor der skaber mirakler og undere i livet. Det er her vi finder den sti vores sjæl vil have os ind på. Og det kræver at vi tør gå derind hvor det gør ondt, dykke ned i de oplevelser der forårsagede at vi lukkede ned som børn, og bevise over for os selv, at vi tør tage hånd om os, at vi er blevet voksne og nu ikke længere behøver være bange. 

 

Så kan dette indre barn i os alle falde til ro, og genfinde glæden og tilliden, og dele den med os. <3

Det var en dyb healing, den gjorde ondt, helt ind i hjertet. Men på en god måde, en forløsende og stærk måde. Og med en følelse af at vi nu er vokset, og har udnævnt os selv til at være vores egne skytsengle, der tør stå ved os, og våge over det skrøbelige, sårbare og uskyldige i os selv. <3

 

Kh Haydée