Merkur Retrograds forløb med healing

 gennem de Akastiske Arkiver

 

Kl 8.34 d. 3. December 2017 går Merkur retrograd i Skytten og bevæger sig baglæns gennem Skyttens tegn. Merkur er retrograd frem til kl. 02.50 d. 23. december 2017.  

 

I den forbindelse tilbyder jeg et healingsforløb der kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af det potentiale og den healing og forløsning der gemmer sig i enhver retrograd periode. 

 

Symbolet for retrograd er Rx, det samme som symbolet for en recept. Og et retrograds for løb er netop en fantastisk mulighed for indsigt og healing. Vi bliver udfordret, absolut. Men vi bliver udfordret lige præcis der hvor vi trænger til det, der hvor der er en ubalance. Og når vi tager bevidsthedshatten på, og kigger med åbne øjne på hvorfor vi bliver presset lige præcis der, og hvilket budskab der måtte ligge bag denne udfordring, så får vi en gylden mulighed for at gøre noget. For selv at tage føringen og styringen over vores liv, og rent faktisk ændre det til det bedre. Men for at gøre det, så er det en stor hjælp at vide præcis hvor den specifikke retrograde planet rammer i vores horoskop, det fortæller os nemlig hvilket område af vores liv vi bliver ramt på, hvor vi bliver bedt om at have forkus henne, og hvor der er mulighed for indsigt og healing. 

 

Så med dette forløb får du altså mulighed for at få en dybere indsigt i hvad det er der sker i dig når Merkur går retrograd. Set ud fra dit personlige horoskop.

 

Hvis du tilmelder dig, vil du komme med i en gruppe særligt oprettet til dette forløb, hvor du vil deltage i 3 gruppehealinger, og derudover vil du få en pdf fil med en skriftlig tydning, hvor jeg vil fortælle om hvordan Merkur vil påvirke dig ud fra dit specifikke horoskop. Derfor skal jeg bruge dine fødselsdata for at du kan deltage, det er fødselsdag, tidspunkt og fødeby.  

 

Du vil deltage i 3 gruppehealinger undervejs, en om ugen, for de tre uger Merkur er retrograd, har du prøvet mine Månehealinger, vil du have en idé om hvordan de forløber. Fremgangsmåden vil være den samme, jeg vil åbne de Akastiske arkiver for den gruppe der har tilmeldt sig, og give fjernhealing derigennem. Da hver enkelts personlige Akastiske mestre træder ind under denne healing, så kan du også bede om svar, eller budskaber der kan hjælpe dig til at få afklaring på et evt. problem. Bare vær åben og tillad beskederne at komme til dig, og så vil mange af jer opleve at I vil modtage disse svar fra de Akastiske Arkiver. 

 

Under disse healinger kan du fokusere din healing hen på det du ønsker få hjælp til i din specifikke process. Det er vigtigt at være opmærksom på at du skal have et fokus, disse gruppehealinger bruger planetens kraft til at forstærke det du ønsker at få hjælp til, og dine akastiske mestre har brug for et fokus hvor de kan styre energien hen.

 

Jeg vil hver gang lave et opslag inden healingen starter, og give en tilbagemelding når den er slut. Og derudover komme med opdateringer omkring Merkurs retrograde forløb, og hvad der rør sig for dig uge for uge. Healingerne vil blive kl. 20.30 om aftenen. Datoer for hver enkelt er:

 

Mandag d. 4. december kl. 20.30

Onsdag d. 13. december kl 20.30

Fredag d. 22. december kl. 20.30

 

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og have fokus på de udfordringer du kæmper med, eller de indsigter du ønsker at modtage.

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk 'anker' til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad I har brug for, så får vandet sin egen struktur.

 

Når jeg er færdig, vil jeg skrive en opdatering i Facebook gruppen. Regn med ca. 45 minutter til hver healing. 

 

Pris 500,- kr. 

 

Men er du medlem af min gratis medlemsgruppe, så er prisen kun 400,- kr. 

Du kan melde dig ind her.

 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366

 

eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Vil du vide mere om hvad de Akastiske Arkiver er for noget, kan du læse om det her.

 

Eller se denne lille informationsvideo jeg har lavet her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com