Beautiful cherry blossom (sakura flowers

Månetydning

- bliv klogere på dit indre følelsesliv

En månetydning er en skriftlig rapport der beskriver din fødselsmånes indflydelse på dig. Månen fortæller om vores følelsesmæssige behov, det der skal være på plads, for at vi kan føle os følelsesmæssigt trygge. I rapporten vil du få en tydning af Månen i det hus og det tegn den befinder sig i, og en masse information omkring hvad der skal til for at din måneenergi kan trives, hvilke udfordringer (og skyggesider) den kan bringe og hvilket potentiale den bidrager med i dit liv. 

Når man er bevidst om disse ting, kan man bedre arbejde aktivt på at skabe følelsesmæssig ro, hvilket vil skabe mere overskud til kreativitet, glæde og nærvær. Når man ved hvad der skal til for at pleje sin måneenergi, og lade dens 'batterier' op, så er det lettere at genfinde balancen i stressede situationer. 

Månen fortæller os om mange ting, blandt andet relationen til vores mor, vores egen måde at vise omsorg på, og hvordan vi selv har behov for at få vist omsorg. Den fortæller også om vores intuition, og om vores følelsesmæssige balance. Alt efter hvilket tegn, hus og element (vand, luft, ild eller jord) månen befinder sig i, så kommer den med forskellig energi, det hus og det tegn Månen er i, i vores fødselshoroskop, fortæller om det område af vores liv som Månen arbejder gennem, det er det filter som Månen taler til os gennem. Og det fortæller om de behov og karakteristika som Månen bringer os i vores følelsesmæssige behov og balance.

Pris 350,00

Til tydningen skal jeg bruge dit fulde navn, dit fødselstidspunkt, din fødeby og fødselsdato.

Betaling på mobile pay på 26707366

Eller bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank

konto 6620 0001456879