unnamed.jpg

Månehealing via Akasha

Ved udvalgte Nymåner og Fuldmåner vil jeg tilbyde Månehealing.

 

Healingen foregår som fjernhealing og jeg vil åbne Akasha arkiverne for den gruppe der har tilmeldt sig, og give fjernhealing derigennem. Da hver enkelts personlige mestre fra Akasha træder ind under denne healing, kan du også bede om svar, eller budskaber der kan hjælpe dig til at få afklaring på et evt. problem. Bare vær åben og tillad beskederne at komme til dig, og så vil mange af jer opleve at I vil modtage disse svar fra de Akasha Arkiverne. 

 

Jeg vil anbefale at hvis du tilmelder dig, at du så også fokuserer på de temaer jeg fortæller om i måne-opslagene, så du kan få mest muligt ud af de energier der er til rådighed og fokusere din healing hen på det du ønsker at tiltrække eller at slippe. Du kan forstærke energien yderligere ved at skrive Nymåneønsker eller Fuldmånelister, det kan du se mere om her:

Det er vigtigt at være opmærksom på at du skal have et fokus, disse måne-healinger bruger fuld- og ny-måne kraften til at forstærke det du ønsker at slippe eller tiltrække. du kan se inspiration både til hvordan du tiltrækker det du ønsker i dit liv ved Nymåne, og hvordan du slipper det der ikke længere tjener dig ved Fuldmåne. Se mere om det her: 

Nymåne.

Fuldmåne.

 

Healingerne vil blive slået op på via Nyhedsbreve, på Facebook og Instagram, og vil som regel blive afholdt kl. 20.00 om aftenen på hverdage, og om morgenen/formiddagen i weekenderne.

Hvad skal du gøre:

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og har du skrevet Nymåne ønsker, så hav dem ved dig også og giv dem noget af dit fokus. Ligeledes kan du ved en Fuldmåne healing fokusere på den liste du har brændt af. 

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk supplement til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad man har brug for, så får vandet sin egen struktur.

Hvad er Akasha Arkiverne?

Akasha Arkiverne er en slags sjælsbibliotek, med fortegnelser over alt hvad din sjæl har foretaget sig gennem tiden, men det er mere end det. Det er et sted hvor trådende over dit liv og din skæbne samles, et sted hvor man kan søge vejledning fra sine personlige vejledere, eller mestre, fra Akasha. Det har sin helt egen unikke vibration. Det er en meget høj lysvibration og det har sin egen plads i hele udviklingssystemet. Healing er fantastisk til mange ting, og det er clairvoyance også, men Arkiverne de kan bare noget andet, det er svært at beskrive, Akasha giver en ekstra, dybere dimension. Mange Clairvoyante vil dog genkende energien, da de uden at have vidst det, netop trækker på deres informationer fra Arkiverne. 

 

Man skal være opmærksom på, at fordi at energien er meget høj, så kan man godt blive træt efter et besøg i arkiverne.

 

Se hvornår den næste månehealing finder sted på min Facebook side, ved at modtage mit Nyhedsbrev, eller på Instagram. 

 

Du tilmelder dig mit nyhedsbrev lige her.

 

Når healingen er færdig (det tager ca. 45 minutter), vil jeg skrive en opdatering i Facebook gruppen, eller til din mail, hvis du ikke er på Facebook.

HUSK:

Når du tilmelder dig, skal du huske at søge om at komme med i gruppen for selve månehealingen. Gruppen finder du her

Hvis du ikke er på Facebook, så send mig en mail om at du ønsker at deltage, så får du info og tilbagemelding på mail i stedet. 

 

Når jeg har registreret din betaling, bliver du lukket ind i gruppen, og det er din bekræftelse på at du er med i healingen.

 

Hvis dit navn på Facebook og Mobilepay ikke er det samme, så husk at skrive dit Facebook navn i en kommentar på betalingen, så jeg kan se at det er dig der har betalt. 

Pris for at deltage i healingen:  120,- kr. 

 

Men er du medlem af min gratis medlemsgruppe, så er prisen kun 100,- kr. 

Du kan melde dig ind her.

 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366

 

eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

Du kan også betale via Paypal, her er prisen dog altid 120,- kr da de tager et gebyr for betalingen. Du kan overføre via din egen Paypal konto til lysetsenergi@gmail.com eller du kan sende mig din email adresse, og så sender jeg dig en betalingsanmodning du kan betale enten via Paypal eller med betalingskort. 

Kærligst

Haydée