Kronisk Trætheds forløb

Kronisk Træthed er noget mange er ramt af, og det er ikke altid lige til at finde ud af årsagen til hvorfor man pludselig går rundt og er så træt. Der kan være mange årsager, og dette forløb vil gå ind og arbejde på flere af kroppens systemer, for at afbalancere og genskabe flowet i energien og i kroppen. 

 

I dette forløb vil vi via Body Code systemet gå ind og teste på hvor der er ubalancer i kroppen, og derefter søge efter de følelsesmæssige ubalancer der ligger til grund for den lave energi. 

 

Fastlåste følelser kan skabe enormt mange blokeringer i kroppens flow, og når disse begynder at dræne kroppens vigtige systemer, såsom det endokrine system, kredsløbet, fordøjelsen, immunsystemet, lymfesystemet m.m. så vil det dræne energien, og gøre at man føler sig udmattet, drænet og træt. 

 

Dette forløb vil arbejde på alle ovennævnte systemer og mere til, og via healing forløse de blokeringer der dræner og trætter din krop. Det vil arbejde med fastlåste overbevisninger såsom om du ikke føler at du er god nok, ikke kan leve op til livets forventninger m.m. og forløse de årsager der ligger til grund for disse. 

 

Dette behandlingsforløb vil køre over 3 sessioner, og du skal være opmærksom på at du efter den første session kan komme til at føle dig virkelig træt, og at det er en god ide at have et par dage til at lande i kroppen igen efter første behandling. Det går enormt dybt, og arbejder med nogle meget essentielle dele af kroppens systemer, og derfor kan man altså godt blive enormt træt efter sådan en behandling. Jeg selv sov og sov i næsten et døgn efter første behandling! :)

Så når du bestiller tid, så sørg for at der er plads i din kalender til et par fridage efterfølgende, hvis din krop får behov for ekstra hvile. 

Prisen for dette forløb er 2700,- kr. for 3 fjernbehandlinger i alt.

Du vil, ved bestilling af den første tid, få en oversigt over hvor mange procent i balance din krops forskellige systemer er, og om der er nogle fastlåste overbevisninger der blokerer dig fra at være i fysisk flow. Derefter vil du, efter hver enkelt behandling, få en oversigt over hvordan tallene ændrer sig, og hvad der er blevet forløst undervejs. 

Du kan kontakte mig pr mail på lysetsenergi@gmail.com eller via kontakt formularen som du finder ved at klikke her.

Har du spørgsmål til forløbet er du velkommen til at kontakte mig.

Kærligst Haydée

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366 eller via bankoverførsel til Arbejdernes Landsbank reg. 5321 konto 0000324639

OBS! 

Er du bekymret for at der er noget alvorligt galt med dig, så er det selvfølgelig altid en god idé at kontakte din læge og få tjekket om der er noget der skal følges op på.

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com