Jupiter Retrograds forløb med healing

 via de Akastiske Arkiver

9. marts - 10. juli 2018

 

 

Jupiter går retrograd i Skorpionen fra d. 9. marts - d. 10. juli. Når Jupiter går retrograd får vi en mulighed for at opnå nye indsigter og visdom, og vi får en mulighed for at se hvor vi blokerer os selv fra at opnå et godt og lykkeligt liv. 

 

Når Jupiter går retrograd i Skorpionen, så rammer det nogle intense områder af vores liv, Skorpionen er forbundet med seksualitet, magt, psyken, skam, tabu, det skjulte, det mystiske, døden og transformation, så vi kan altså roligt regne med at denne periode vil hive op i nogle ting fra vores sinds underbevidsthed, og presse os til at se på de ting der gør at vi ikke udnytter vores potentiale, det der holder os tilbage fra at tappe ind i vores indre styrke og evne til at transformere og udvikle os. 


Jupiter trådte ind i Skorpionen i oktober 2017 og bliver der indtil november 2018, og de ting han vil søge at vise os og lære os, bliver i denne retrograde periode intensiveret, vi vil blive presset til at reflektere over hvad der sker i vores liv, hvad der trænger til at blive sluppet, hvor vi skal igennem en transformationsproces, så vi kan træde ind på det næste udviklingstrin i vores liv. 


Jupiter er den gode planet, han er stor, venlig, hjælpsom og viis, han er den læremester der hjælper og støtter os i vores udvikling, han bringer os indsigter og muligheder, han viser os hvor vi kan blomstre og skabe overflod, lykke og indsigt i livet. Normalt er han en ret behagelig rejsesvend, men i Skorpionen vil tingene uvægerligt blive intensiveret en del, selv for Jupiter. Og den negative side af Jupiter er overdrivelse, at blæse ting ud af proportioner, grådighed og overkompensation, så der er en god chance for at vi også får en mulighed for at blive bevidste om disse sider af os selv i denne retrograde periode. Vi vil blive vist hvordan vi blokerer os selv fra at leve et lykkeligt liv. Og da dette sker gennem Skorpionens energi, kommer vi formentlig til at få øjnene op for et par barske sandheder eller 3 undervejs. 

 

Det er altså ovenstående temaer der vil være fokus på i denne periode, og det er her energien vil fokusere i healingerne.

 

Hvis du tilmelder dig forløbet vil du, ud over de 3 gruppehealinger, også få en personlig tydning af præcis hvor Jupiter går retrograd i dit horoskop, hvilke huse der bliver påvirket, og derved hvilke områder af dit liv der vil komme op til revision og blive udfordret. Når du ved det, kan du målrettet gå ind og arbejde med de temaer der er aktive for dig, og så falmer lidt af følelsen af at famle sig frem i blinde, som mange af os bliver ramt af under disse retrograde forløb.


Symbolet for retrograd er Rx, det samme som symbolet for en recept. Og et retrograds for løb er netop en fantastisk mulighed for indsigt og healing. Vi bliver udfordret, absolut. Men vi bliver udfordret lige præcis der hvor vi trænger til det, der hvor der er en ubalance. Og når vi tager bevidsthedshatten på, og kigger med åbne øjne på hvorfor vi bliver presset lige præcis der, og hvilket budskab der måtte ligge bag denne udfordring, så får vi en gylden mulighed for at gøre noget. For selv at tage føringen og styringen over vores liv, og rent faktisk ændre det til det bedre. Men for at gøre det, så er det en stor hjælp at vide præcis hvor den specifikke retrograde planet rammer i vores horoskop, det fortæller os nemlig hvilket område af vores liv vi bliver ramt på, hvor vi bliver bedt om at have forkus henne, og hvor der er mulighed for indsigt og healing. 

 

Derfor tilbyder jeg dette healingsforløb der kan hjælpe dig til at få mest muligt ud af det potentiale og den healing og forløsning der gemmer sig i enhver retrograd periode. 

 

Hvis du tilmelder dig, vil du komme med i en gruppe særligt oprettet til dette forløb, hvorfra jeg vil fortælle om healingerne, give tilbagemeldinger på dem etc. Og du vil modtage en personlig tydning på pdf i din mail, hvor jeg vil fortælle om hvordan Jupiter vil påvirke dig ud fra dit specifikke horoskop. 

 

Derfor skal jeg bruge dine fødselsdata for at du kan deltage, det er fødselsdag, tidspunkt og fødeby.  

 

Du vil deltage i 3 gruppehealinger undervejs, en når Jupiter går retrograd, en i midten af perioden, når han er dybest i underverdenen, og en når han går direkte. Har du prøvet mine Månehealinger, vil du have en idé om hvordan de forløber. Fremgangsmåden vil være den samme, jeg vil åbne de Akastiske arkiver for den gruppe der har tilmeldt sig, og give fjernhealing derigennem. Da hver enkelts personlige Akastiske mestre træder ind under denne healing, så kan du også selv bede om svar, eller budskaber der kan hjælpe dig til at få afklaring på et evt. problem. Bare vær åben og tillad beskederne at komme til dig, og så vil mange af jer opleve at I vil modtage disse svar fra de Akastiske Arkiver. 

 

Under disse healinger kan du fokusere din healing hen på det du ønsker få hjælp til i din specifikke process. Det er vigtigt at være opmærksom på at du skal have et fokus, disse gruppehealinger bruger planetens kraft til at forstærke det du ønsker at få hjælp til, og dine akastiske mestre har brug for et fokus hvor de kan styre energien hen.

 

Jeg vil hver gang lave et opslag i gruppen inden healingen starter, og give en tilbagemelding når den er slut. 

 

Healingerne vil blive kl. 20.00 om aftenen. Datoer for hver enkelt er:

 

Fredag d. 9. marts kl. 20.00

Torsdag d. 3. maj kl 20.00

Tirsdag d. 10. Juli kl. 20.00

 

Under healingen skal du bare slappe af, have et glas vand ved din side, og have fokus på de udfordringer du kæmper med, eller de indsigter du ønsker at modtage.

 

Det jeg gør med vandet, er at jeg aktiverer det i slutningen af healingen, og tilpasser det jeres cellers vibration hver især, så jeres fysiske legeme har lettere ved at optage og holde den energi I har modtaget her til aften. Det er en form for fysisk 'anker' til energien. Prøv at lægge mærke til om vandet har ændret struktur, ofte vil det være sødere, blødere eller endda tykkere end normalt, alt efter hvad I har brug for, så får vandet sin egen struktur.

 

Når jeg er færdig, vil jeg skrive en opdatering i Facebook gruppen. Regn med ca. 45 minutter til hver healing. 

 

Pris 500,- kr. 

 

Men er du medlem af min gratis medlemsgruppe, så er prisen kun 400,- kr. 

Du kan melde dig ind her.

 

Du får altså en personlig tydning på pdf af hvordan Jupiter rammer dit horoskop under denne retrograd gennem Skorpionen, og du er med i de tre Gruppehealinger der hører til forløbet.

 

Du tilmelder dig ved enten at skrive til mig gennem kontaktformularen her på siden, eller via min Facebook side. 

 

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366

 

eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

 

Vil du vide mere om hvad de Akastiske Arkiver er for noget, kan du læse om det her.

 

Eller se denne lille informationsvideo jeg har lavet her. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com