starmap.jpg

Få lagt en let forståelig husoversigt over dit personlige horoskop.

 

Mange spørger mig hvordan man kan se hvor de forskellige planeters retrograde rejser og Ny- og Fuldmåner m.m. påvirker dem i deres horoskoper.

 

Det er nemlig sådan, at de rammer os forskelligt, alt efter hvordan vores fødselshoroskop er sat op.

 

Så vi bliver altså både påvirket af den grundlæggende og kollektive indflydelse fra disse planetariske udfoldelser, men derudover, så kan vi udnytte disse, og bliver ramt af dem, på et langt mere personligt plan, inden for det område af vores horoskop, som det aktuelle tegn hersker over.

 

Vi har alle 12 tegn i horoskopet, også selvom vi måske ikke har en planet i et tegn, så vil det stadig påvirke et af de 12 huse vores horoskop er bygget op af.

 

De 12 huse i horoskopet fortæller om forskellige områder af vores liv, horoskopet er et hjul, delt op i 12 dele, hvor 1. hus starter ved Ascendanten, der markerer det tegn der stod på den østlige horisont da vi blev født.

 

Horoskopet fortæller om de kvaliteter der gør sig gældende inden for alle områder af livet, de forskellige områder: helbred, selvværd, økonomi, kærlighed, karriere, spiritualitet, børn etc. er delt op i disse huse, og hvert hus har et tegn der hersker over det. Så når vi f.eks. har en Fuldmåne i løvens tegn, så vil det område af dit horoskop der herskes af Løven, altså blive særligt ramt og give dig særligt potentiale for indsigt og udvikling.

 

Det kan derfor være rart at vide hvor henne i horoskopet en planet går retrograd, hvor en ny- eller fuld-måne lander (især hvis man laver måneritualer). Det giver en ekstra dybde til det arbejde man kan lave og det man kan manifestere med disse energier, netop fordi at man ved at energien vil være særligt stærk inden for givne område af ens liv.

 

Da jeg desværre ikke har tiden til at tjekke horoskoper for alle der spørger mig ved hver astrologiske begivenhed, så har jeg i stedet besluttet at tilbyde at lave en optegning hvor man kan få specificeret præcis hvilke tegn der befinder sig ved hvilke huse, og hvad de forskellige huse symboliserer.

Jeg vil også fortælle hvor dine egne planeter befinder sig henne i denne rappport.

 

Så kan du altid, hvis du ved at en Nymåne lander i Fiskene, se hvor Fiskenes tegn påvirker dig personligt i dit horoskop. Du skal bare kigge på listen, se hvilket hus der herskes af Fiskenes tegn, og læse om hvilke områder af dit liv der så vil blive særligt påvirket. Det samme kan du gøre ved alle retrograder etc. Du vil altid let kunne se hvorhenne de rammer dig personligt. Det kræver ikke den store astrologiske viden eller indsigt at forstå listen, det er blot at finde det aktuelle tegn, og se hvorhenne i dit liv det påvirker dig.

 

Dine huse er fastlagt fra fødslen, og de ændrer sig ikke. Så denne liste vil du altså kunne bruge igen og igen gennem livet.

 

Prisen for denne oversigt, hvor jeg i en pdf-fil beskriver hvilke tegn der hører til hvilke huse, hvad de forskellige huse symboliserer, og derudover hvilke planeter du har i hvilke tegn og huse, koster 600,- kr.

 

Er du interesseret i at bestille en husoversigt af dit personlige horoskop, så skal jeg bruge din fødselsdato, fødselstidspunkt (dette er afgørende) og din fødeby.

 

Du kan kontakte mig på lysetsenergi@gmail.com hvis du er interesseret.

Pris: 600,- kr. 

Betaling på Mobile Pay på 26707366

 

Kh Haydée

 

Obs: Til de der tidligere har fået lagt horoskoper: Der er mange forskellige typer astrologi, og flere forskellige hussystemer. Jeg benytter det hussystem der hedder Alchabitius semi-arc, er dit tidligere horoskop lagt med et andet system, så kan husene ligge en smule anderledes, end de gør med dette system. Jeg benytter dette system, da det er dette jeg er uddannet med, og det jeg foretrækker og har gode erfaringer med.

 

Andre foretrækker f.eks. 'whole sign houses' eller andre systemer. Så vær altså opmærksom på, at hvis du tidligere har fået lagt et horoskop, eller selv slået det op på nettet, så kan grænserne på husene afvige fra de data du vil få fra mig, dette vil gøre sig gældende uanset hvilken astrolog du benytter, da der som nævnt er flere hussystemer og typer af astrologi. 

Er der et hussystem du foretrækker frem for andre, kan jeg godt lave husoversigten ud fra dette system i stedet, så skal du blot gøre opmærksom på det ved bestillingen.