Hellig Kærligheds Velsignelse og Healing til par

 

Dette forløb er rettet mod par. Det er en healing, rensning og velsignelse fra Flammen af den Hellige Kærligheds energi, formidlet af det Guddommeligt Feminine lys og det Guddommeligt Maskuline lys i forening.

 

Forløbet kører over tre gange, først en healing til hver af jer, hvor I begge bliver renset, healet og forberedt, og til sidst den tredje session, som I modtager i fællesskab, som er en fælles velsignelse fra Flammen af den Hellige Kærlighed, der går ind og arbejder på at bryde gennem de forsvarsværker I har sat op over for hinanden gennem tiden, på baggrund af tidligere erfaringer.

 

Derefter en forening og sammensmeltning af energier der støtter jer i at se og møde hinanden igen, på et renere grundlag, ud fra en mere rolig og afbalanceret energi, der ikke er styret af frygt fra fortidens ar, men bygger på gensidig tillid, respekt og åben kærlighed.

 

Dette forløb suppleres yderligere af en skriftlig reading fra de Akastiske Arkiver, hvor I får information om både nuværende udfordringer og temaer, såvel som temaer der 'spøger' i jeres forhold fra tidligere liv. Readingen sendes som pdf fil på mail. 

 

Det er forskelligt hvilke mestre der kommer igennem, somme tider er det bare det rene lys af det guddommelige maskuline og feminine, andre gange er det mestre, som Jesus og Maria, Shakti og Shiva eller andre 'repræsentanter' for Flammen af den Hellige Kærligheds energi. Det afhænger af hvad der er brug for i den enkelte session. 

 

Pris i alt for de tre sessioner og reading fra arkiverne: 2.700,- kr. 

 

Sessionerne foregår som fjernhealing

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com