Healing af tidligere Liv


Vi er et produkt af vores fortid, også den fortid der kom før dette liv. Men den fortid skal helst ikke fastholde os og lænke os, og forhindre os i at gå vores fremtid i møde. 


Så prøv at tænke over om der er et tidligere livs traumer der spænder ben for dig?


Af og til så har vi ting i vores sjælelige bagage der tynger os, og gør at det kan være enormt svært at udleve det potentiale der venter på os i dette liv. 


Vi kan have oplevet alt fra svigt, sorg, bedrag, afmagt og endda selv have misbrugt magt eller såret andre. Alt sammen noget som kan spøge i os liv efter liv, og få os til at gentage uhensigtsmæssige mønstre igen og igen. Vi kan gå rundt med en uforklarligt stor ansvarsfølelse, skyldfølelse, eller lægge en dæmper på vores styrke og kraft, fordi vi enten er blevet straffet for at udleve den fuldt ud i et tidligere liv, eller måske har misbrugt den og derved skadet andre. Det kan endda give fysiske skavanker, som vi bærer med os fra tidligere livs ulykker, tortur eller skader. 


Så går du med en følelse af at der er en lænke om benet på dig, som du ikke kan finde årsagen og roden til? Så kan du med denne healing få kastet både lys over hvorfor, og få healet og forløst det der stadig blokerer dig. 


Denne healing vil gå ind og se på det tidligere liv der blokerer dig lige nu. Eller du kan beskrive hvad du fornemmer, kan være aktuelt, og så arbejder vi derfra. 


Hvis du er i tvivl om du ville have gavn af sådan en session, så er du velkommen til at skrive til mig, og forklare hvad du kæmper med, og så tester jeg gerne på om det er noget der stammer fra et tidligere liv, og om det er klart til at blive forløst. 


Ved denne session vil du få en skriftlig tilbagemelding med en beskrivelse af det liv der er blevet arbejdet på, i sjældne tilfælde kan der være flere. Og selvfølgelig healing og forløsning af det der stadig fastholder dig i den gamle energi, sorg, skam etc. 
Sessionerne forgår som fjernhealing. 


Hvad skal du gøre?


Det er bedst hvis du har mulighed for at slappe af under healingen, så du selv kan mærke de følelser der måtte komme op undervejs og de blokeringer der slipper i din krop. Derudover skal du have et glas vand ved din side, som du kan drikke når du har modtaget din tilbagemelding fra mig, efter healingen er færdig. 


Pris: 1.200,00 kr. 


Betaling via mobile pay på 26707366


eller via konto overførsel til 

Arbejdernes Landsbank konto nr. 5321 0000324639

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com