Udtalelser:

Healing

 

Jeg arbejder primært med fjernhealing. Og fjernhealing virker fuldt ud lige så effektivt som en healing hvor du er fysisk tilstede. Dette skyldes at healing jo netop arbejder på energiplanet, og på det plan er tid og rum helt anderledes end det i vores fysiske verden. Jeg har klienter over hele verden, i blandt andet Østrig, Irland, Sydafrika, North Carolina, Hollywod, Californien, Sverige, Norge og selvfølgelig her i Danmark. 

 

I min healing benytter jeg alle mine redskaber, alt efter hvad der er relevant for den enkelte, så det kan altså både indebære Clairvoyance, Soul Retrieval, at Bryde Bånd, Astrologi m.m. udover den egentlige healing. Det hele arbejder i samspil ud fra den enkeltes behov. 

 

Når du bestiller en healing fra mig vil jeg bede dig om dine fødselsdata: tid, dato og fødeby, plus dit fulde navn.

 

En fjernhealing foregår således at du skal slappe af medens jeg er 'på'. Jeg er  aktivt på i ca. 30 minutter, hvorefter healingen vil arbejde videre i dig det næste døgns tid. Du bedes under selve healingen have et glas vand ved din side, som jeg så aktiverer og du skal drikke efterfølgende. Det er en fysisk måde at integrere energierne på. Efter healingen vil jeg skrive til dig med feedback på sessionen.

 

Efter en healing er det vigtigt at du tager den lidt med ro, er blid ved dig selv og sørger for at drikke en masse vand. Det er meget individuelt hvordan en healing påvirker folk, det afhænger helt af hvor man lige er i sit liv og hvilke temaer man arbejder med. Så selv fra healing til healing kan der være store forskelle i oplevelsen. 

 

Healing kan hjælpe med mange ting, listen er nærmest uendelig, da vores energilegemer bliver påvirket af alt hvad vi foretager os, og også bærer aftryk i sig fra tidligere liv. Så de ting du kæmper med i dag, kan både være ting der skyldes oplevelser i dette liv, men så absolut også skyldes ubearbejdede traumer fra tidligere liv. Jeg arbejder blandt andet med Soul Retrieval i den forbindelse.

 

Soul Retrieval er en teknik der hjælper dig til at samle din sjæl igen. Der kan ved et traume ske det at en del af os, en del af vores sjæl, 'hopper af', sidder fast i den pågældende oplevelse. Og derfor er der en del af dig der igen og igen gennemlever det traume, og derfor kan det være enormt svært at give slip på. Ved en Soul Retrieval går jeg ind og finder den sjælsdel, og giver dig og den healing, og er I klar til at blive genforenet, så samler jeg din sjæl igen. Bringer den del af dig hjem til dig. Det kan være en meget dyb process. Og man skal være opmærksom på at ved en Soul Retrieval kan man føle sig ekstra sårbar i tiden efter. Og man kan have en følelse af at man skal lære sig selv at kende påny. Der kan komme nye interesser eller kvaliteter ind i ens liv, som er knyttet til den traumatiserede del af en selv, og som derfor har været i dvale siden truamet. Det er vigtigt at være opmærksom, at byde den del af sig selv hjem igen, det kan være en stor hjælp at skrive, føre dagbog i perioden, og notere hvordan man har det, hvilke følelser der kommer op til overfladen.

 

Healing af børn

 

Ved healing af børn, tager jeg altid en primærperson med, oftest er det moderen. I skal sidde sammen under healingen, hvis barnet sover, skal I bare sidde sammen, men er barnet vågent, så sid sammen, læs en bog, syng en sang, se tv, bare hyg og hav en rolig atmosfære. Det er igen forskelligt hvordan børn reagerer under en healing, de fleste bliver rolige eller falder i søvn, men andre kan blive aktive. De får brug for at bevæge kroppen, og i så tilfælde, så lad dem bare gøre det. Det kan være der er et fysisk aftryk der har brug for at blive forløst, og det gør de så bedst ved at bevæge sig. De ved oftest bedst selv hvad der er godt i situationen. Børn tager langt bedre imod healing end voksne, de har ikke helt så mange filtre sat op omkring deres udfordringer, de har ikke undertrykt helt så meget som vi voksne, derfor er det lettere at få adgang til og hjælpe med at forløse deres problemer. 

 

Børn spejler altid deres forældre, så har dit barn nogle udfordringer, er det altid godt at kigge på sit eget liv også. Er du særlig presset, er du ved at bearbejde dine egne traumer, var fødslen svær, skete der noget under graviditeten der stressede dig og barnet, eller bragte jer ud af balance? Børn mærker alt hvad mor mærker, både under graviditet og i de første leveår. Så alt hvad du går igennem, det går de også igennem, uanset om du fortæller dem om det eller ej. De mærker det alligevel. 

 

Jeg kan varmt anbefale at læse Mette Carendis bog Harmoniske Unger, den er helt fantastisk til at få et indblik i hvordan børn møder livet, og hvilke udfordringer de får med sig fra vores personlige bagage allerede så snart de kommer ud, og hvordan vi bedst støtter dem i at blive små stærke og sunde individer. Du finder den her: http://www.harmoniskeunger.dk/shop/  

 

En healing koster kr. 650,- eller du kan købe et forløb til 1800,- for tre healinger.  

Se mere om mine priser og betaling her.

 

Husk at en session altid skal være betalt inden den starter.

 

Og du må gerne dele de 3 gange med dit/dine børn.

Så hvis du gerne vil have healing både til dig selv og dit barn, så kan forløbet godt anbefales. 

 

Har du spørgsmål, eller vil du gerne bestille en healing, så kan du kontakte mig her.

 

Ved dybere og langvarige problemstillinger som f.eks. angst, stress etc. skal du forvente et længere forløb, oftest minimum 6 healinger fordelt på en gang om ugen eller hver 14. dag. Nogle gange kan en enkelt eller et par gange være nok, men ofte vil disse dybere traumer tage lidt tid før de giver slip. 

 

 

 

Heidi er det bedste der er hændt vores lille familie siden vores lille søn kom til verden i februar 2012.
 
Jeg vil altid være hende evigt taknemmelig for at hun 'så' mig og vores søn, og rakte ud og tilbød sin hjælp til os en dag hvor jeg igen-igen kun havde sovet et par timer om natten og var blevet vækket i 20-minutters intervaller.
 
Heidi er en gudsbenådet healerske, intet mindre - og by far den dygtigste jeg nogensinde har mødt. Hun er ikke bare dygtig til at heale, hun healer med kærlighed, empati, stor forståelse og uden den mindste snert af fordømmelse/fordom. Det er ligegyldigt hvad man 'udfordrer' hende med af tanker og problemstillinger, hun forstår det altid og hun møder én lige netop der hvor man er, hvilket mange alternative behandlere jeg har konsulteret gennem tiderne har sagt at de gør - men i praksis har de som oftest ikke formået at gøre det.
 
Udover at være en vidunderlig healerske, så er Heidi også en virkelig dygtig astrolog, og kombinationen af de to ting har i hvert fald vist sig at være unik i vores tilfælde. Vores søn sov mere eller mindre igennem allerede efter de første par healinger - og gør det stadig.
 
Heidi får vores aller-aller varmeste anbefalinger. Jeg er slet ikke i tvivl om at det er hendes kald - hun har en meget unik gave som det er få forundt og jeg håber at jeg med denne anbefaling kan bidrage til at mange andre også kan få glæde af hendes kærlige healing og vejledning.
 
Sandra Pugliese

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com