Udtalelser:

 

Kommende kursus om den feminine kraft, de fire asteroider og hvordan de påvirker dig i dit personlige horoskop. 

 

Det kræver ingen forudgående viden om astrologi, kun et ønske om at lære dig selv bedre at kende. Du får en udførlig manual med forklaringer af de astrologiske udtryk og betydninger, bagrundshistorien for Gudinderne og deres Asteroider, og undervisiningen tager udgangspunkt i dit personlige horoskop så du samtidig også får udvidet din indsigt i din egen person. 

 

Vi vil gå i dybden med asteroiderne Vesta, Pallas Athene, Juno og Ceres. Du vil modtage et personligt kompendie, med bagrundshistorien og betydningen af hver Gudinde/Asteroide, og en personlig tydning af deres placeringer i dit personlige horoskop.

 

Vesta

 

Vesta fortæller om det vi dedikerer os til i livet, og hvordan vi dedikerer os til det. Vesta fortæller os om vejen til det indre tempel, hvordan vi finder ind til vores egen selvstændighed, hvor vi finder visdommen til at stå trygt i os selv. 

 

Vesta var en Gudinde der stod som beskytter af hjemmet, hun er vogter af den hellige ild, hun var Jomfru præstinden og hendes vestalinder var svoret til templet i de 30 år de var bundet til det, de måtte afgive et kyskhedsløfte, men til gengæld fik de frihed og magt som ingen andre kvinder var forundt. De blev svoret ind som 6-årige og endte ofte med at tilbringe resten af deres liv i templet. De var rene, ophøjede og respekterede. Begrebet Jomfru blev dog noget forvrænget, den oprindelige betydning af ordet Jomfru er faktisk at være uafhængig. At stå frit, ikke været ejet af en mand. Før romertiden var vestalinderne knyttet til Månegudinden og foretog ritualer der ærede Gudinden via seksuelle riter. De foretog endda healinger via det seksuelle møde. Men da den patriarkalske romerske overmagt tog over, blev Vestas Jomfruers frihed indskrænket til den version af jomfruer vi kender i dag. 

 

Juno

 

Juno var oprindeligt Hera hos Grækerne, hos Archaierne var hun en selvstændig Gudinde med sine egne frugtbarhedsriter m.m. men da Argiverne meldte deres ankomst og de hyldede Zeus (senere Jupiter) skete der endnu engang et opbrud med traditionerne, myten er at Zeus begærede sin søster Hera, snød hende via forvandling, og derefter voldtog hende, og hun derfor var tvunget til at gifte sig med ham. En symbolsk fortælling om hvordan Argaierne fik nedbrudt Gudinde traditionerne og Indsat deres egen Gud som overmagt. En historie der har gentaget sig i mange former og variationer gennem tiden. Da romerne tog over skiftede Hera til Juno og Zeus til Jupiter, og deres ægteskab og fortælling er en tydelig lektie i hvad der sker i et parforhold når den ene part søger at undertvinge den anden, i stedet for at søge et ligeværdigt forhold i balance. Jupiter var utro, fik børn med andre kvinder, var voldelig, forbød hendes præstinder at udføre deres riter og kvalte stort set den individuelle tråd i Juno/Heras riter,
Juno forblev tro mod sin mand, og modarbejdede ham i stedet ved at gå efter hans elskeinder og de børn han fik med dem, hun manipulerede og selvom hun brugte alle de redskaber hun kunne for at hævne sig uden at bryde båndene til det ægteskab de havde indgået, forblev hun tro og loyal overfor Jupiter. Og derfor blev hun hyldet som det strålende eksempel på en tro hustru. De havde et stormfuldt ægteskab, de begærede hinanden men sloges som kat og hund. Og Juno fik aldrig den ophøjede forening som hun søgte i ægteskabets hellige bånd.

 

I dag ville man jo nok mene at Juno bare skulle være gået sin vej, men det er ikke sådan historien gik. Tiderne har heldigvis ændret sig, og i dag er mange i stand til at bryde ud af parforhold der nedbryder i stedet for at bygge op.

Juno er Gudinde for parfohold og fødsler, hun er den man kigger på i horoskopet for at se hvilken 'soul-mate' man higer efter, hvad man søger i et parforhold. Hun fortæller også om alle de negative aspekter af det feminine, nemlig manipulation, mistro, jalousi, alle de temaer der kommer til at fylde i et forhold hvor de to parter ikke respekterer hinanden. Hun fortæller om hvad der til for at få et parforhold til at fungere i stedet for at mistrives. Hun er også Gudinde for voldsramte kvinder, for undertrykte kvinder. Og man kan sende en bøn til hende for at få støtte hvis man er fastlåst i sådan en situation.

 

Hun er den øverste Gudinde i de græske og romerske myter, ophøjet, smuk, majestætisk, magtfuld. Men hvor Vesta f.eks. er den selvstændige stærke Jomfru, der søger en partner til at fuldbyrde sine riter og derefter trækker sig tilbage i sig selv og sin individualitet og altid holder fast i den hun er. Så søger Juno sammensmeltningen i forholdet, for hende er er forhold en mulighed for at hæve sig op på et højere plan af væren, hvor man ikke længere er to individer, men bliver to halvdele af et hele i stedet. Et af hendes mest kendte symboler er Påfuglen og hun er knyttet til Vægten og Skorpionen i horoskopet.

 

Pallas Athene – Kriger Dronningen

 

Pallas Athene er Gudinde for visdom, krig, strategi og sejr. Hun er uovervindelig i kamp og var så vigtig for de gamle Grækere at de opkaldte deres hovedstad Athen efter hende. Hendes symboler er Uglen og slangen. Og bærer et skjold af gedeskind (i nogle udgaver er det ikke et skjold, men overdelen af en rustning, en brystplade) hvorpå en slange snor sig rundt langs kanten og Medusas hoved er sat fast foran, så hendes fjender bliver til sten hvis de kigger på det.

Hun er beskytter af de modige og krigere, men har en voldsomt stærkt retfærdighedssans, så hun giver kun sin beskyttelse til der kæmper for retfærdigheden. Hun bruger altid sin strategiske sans først, og kan en strid løses uden kamp bør det tilstræbes. Men skal der kæmpes, vil hun altid vinde.

Hun kom til verden ved at bryde ud gennem panden på sin far, Jupiter, og blev derved straks hans yndlings datter. Det siges at hun gav menneskeheden mange gaver, både inden for kunst og håndværk, og at hun derfor også er Gudinde for disse fag. Hun gav os ifølge legenderne blandt andet fløjten, trompeten, lermagerens pottehjul, ler vaserne, ploven, riven og okse-åget. Hun bliver set som velgører inden for de kreative fag såvel som for kogekunst og håndarbejde og forarbejdning af f.eks. uld. 
Som slangen indikerer, var hun også knyttet til det helbredende felt, hun lærte blandt andet sine udvalgte hemmeligheden om Medusas blods genoplivende effekt.

Rent historisk set så symboliserer fortællingen om hendes ’fødsel’ også om hvordan det patriarkalske samfund overtog magten fra det matriarkalske. Zeus (Jupiter) havde fået at vide at han ville få et barn der var mere mægtigt end ham selv, og valgte derfor at sluge sin kone hel, med barn og det hele. Så da Athene så valgte at bryde ud gennem hans pande, ved at give ham så voldsom en hovedpine at han selv tog en økse og slog hul på hovedet, så kunne man her sige at hun ikke var født af en kvinde men født af en mand. Og hermed også hele fortællingen om hvordan det tidligere matriarkalske samfund blev opslugt og genfødt som et maskulint magtbaseret samfund.

Pallas Athene har dog bånd der fører hende langt længere tilbage i tiden, helt tilbage til Libyen for 6.000 år siden, hvor hun var Amazonernes Gudinde. I denne periode var hun kendt som den Libyske tredobbelte slangegudinde Gudinden Neith. Her har vi også roden til Medusa. Den tredobbelte Gudinde fortæller om kvindens livscyklus fra ung pige, til moder, til den vise gamle kone.

Rent astrologisk fortæller Athene os om den intelligens der tænder den kreative gnist i os, hvorfra vi kan trække på den kreative gnist i os selv. Hun fortæller også om behovet for retfærdighed, og villigheden til at kæmpe for denne. Hun fortæller om vores evne til at tænke logisk og strategisk, hvorfra i horoskopet vi kan trække denne energi for at hjælpe os til at finde løsninger til et problem eller en udfordring. Det er kreativ intelligens, en iboende evne til at udtænke anderledes løsninger på fastlåste situationer. Hun fortæller også om vores intuition, evnen til at få visioner/syner, og vores opfattelsesevne.

Hun kan også fortælle om forholdet til vores far. I det matriarkalske samfund var børn ikke særligt knyttet til deres fædre, ofte vidste de ikke engang hvem de var, de var ikke relevante i børnenes opvækst. Senere kom det patriarkalske samfund til og det skiftede til at faderen havde al magt over børnene og kvinderne blev reduceret til omsorgs givere, ikke længere beslutningstagere i børnenes liv. Der var selvfølgelig et behov her for at børn også fik et forhold til deres fædre, og blandt andet derfor måtte energien skifte. Og som det altid er når en vægtskål skifter balancepunkt, så er der en del vippen op og ned før den finder balancen.

Det er også det der sker samfundsmæssigt nu, den maskuline/feminine vægtskål vipper frem og tilbage, vi havde nogle årtusinder med Matriarkalsk styre, nu har vi haft nogle tusind år med Patriarkalsk styre, og vægtskålen er endnu engang ved at skifte side, Gudinden vågner i disse år, begyndte så stille at røre på sig omkring i 1800-tallet og har nu efterhånden fået rejst sig op. Det er så op til os som samfund at finde en balance der er hensigtsmæssig, så vægtskålen ikke igen tipper for langt over til den ene eller den anden side. Vi skal i balance, vi skal gøre plads til både Gud og Gudinde i os selv og i andre. Og vejen frem for at få skabt denne potentielle balance i fremtiden er at slutte fred med begge energier i os selv, få favnet dem begge, få helet de ar på sjælen vi bærer rundt på. Nøglen er kort sagt selvbevidsthed. Når vi begynder at slippe vores indkodede og tillærte nedarvede underbevidste forestillinger om mand og kvinde og begynder aktivt at prøve at forstå disse energier i os selv, så bidrager vi til den kollektive healing på dette felt. Vi bidrager til at bringe den jordiske vægtskål i balance. Derfor er det så vigtigt at arbejde med sine traumer, at lære sit indre at kende, så vi kan stå stærkt og sikkert i os selv (Vesta), at finde ud af hvad der rent rationelt er værd at kæmpe for, for lige præcis dig, når du ikke er farvet af dine følelser og din fortid (Athene), hvad vi forstår ved samspillet mellem mand og kvinde, hvad vi ønsker af dette samspil (Juno) og hvordan vi giver og modtager, hvordan vi plejer vores egne behov og hvordan vi nærer og respekterer andres (Ceres).

 

 

 

Kurset løber over 4 gange, 1 ugentlig fredag aften fra kl. 20.30 - 22.30 med fokus på en Gudinde pr. gang. Du vil hver gang få personlig information om hvordan du specifikt bliver påvirket af disse ting i dit liv ud fra dit personlige horoskop og hvordan du bedst kan arbejde med at vække det potentiale der ligger der. 

 

Der er plads til 6 deltagere på holdet, for at holde det intimt og med plads til hver enkelts rejse. Jeg vil ved hver aften arbejde energetisk på alt hvad der kommer op, så I hver gang modtager healing på præcis det der fylder eller smerter for jer personligt. Og derudover vil jeg afslutte med at tilbyde hver af jer en personlig fjernhealing direkte fokuseret på det feminines kraft, sorg og styrke. Både for at samle energierne fra forløbet, og for at hjælpe jer til at træde ind i den nye viden og indsigt med fuld styrke.

 

Pris 2.700,- kr. 

 

Har du spørgsmål eller ønsker at melde dig til, så skriv til mig her.

 

Udtalt af Camilla,
en af mine vidunderlige kursister:
 

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling af Heidis astrologi forløb.

 

For det første er det dybt individuelt og personligt hver eneste gang, Heidi giver sig god tid til at alle får noget ud af netop deres personlige horoskop.

 

Heidi gør astrologi meget konkret og hjælper med, at finde de områder i ens liv som man gerne vil udvikle sig i.

 

Hun gør det nænsomt, respektfuld og med en god portion humor i en skøn blanding.

 

Introduktionen til Lovene er jeg evig taknemmelig for og selvom jeg ikke kan huske alle konstellationerne i mit horoskop forstår jeg nu mit horoskop og mit indre væsen på en helt dybere og åndeligt plan.

 

Min allerfineste anbefaling til alle som ønsker at gøre noget nyt i deres liv.

 

~ ~ ~

 

Fra Jane, 

En anden skøn kursist:

 

Jeg vil bare sige mange tak for det kursus jeg har været på . 
Du har åbnet så mange døre for mig, som jeg ikke troede var muligt .
Jeg har fået kendskab til astrologi , de kosmiske love , den sprituelle verden og healing.
Under dit forløb har jeg arbejdet så meget med mig selv og ser tingene på en helt anden måde nu .
Du er bare en person som alle bare skulle kende , da så mange kunne få gavn af din hjælp .
Jeg er så glad for at jeg tog det skridt og meldte mig til dit kursus .
Det har bare gjort så meget godt for mig og min familie.
Mange tak Heidi ❤
Knus og kram fra Jane

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com