unnamed (2).jpg

Sådan slipper du ved Fuldmåne

 

Her er en kort vejledning i hvordan man bruger fuldmånens energier til at give slip på det der ikke længere tjener en.

 

Ved Fuldmånen giver vi slip, og det kan gøres på mange måder, her er den metode jeg personligt foretrækker.

 

Find ud af hvad tid Månen er fuld, og om den er ude af kurs på det pågældende tidspunkt. Det bedste er at skrive og brænde din liste indenfor det første døgn, helst inden for de første 8 timer, da energierne er stærkest der. Men det kan sådan set gøres i hele den aftagende periode frem til den efterfølgende nymåne.

 

Når du har fundet ud af tidspunktet, og om Månen er ude af kurs eller ej. (det kan du finde ud af ved at følge med på min side, eller ved at finde et af de mange sites på nettet der har en månekalender. Du kan også installere en måne app på din smartphone, jeg bruger personligt iLuna fra Sirius Lab ltd. (ude af kurs = Void of Course eller voc på engelsk) Når du har styr på det, kan du skrive din liste.

 

Grunden til at det er vigtigt at vide om Månen er ude af kurs, er at 'ude af kurs' positionen gør at der ikke rigtigt kommer noget som helst ud af det man foretager sig. Den er virkelig ikke et godt tidspunkt at starte nye ting på, men til gengæld er den fantastisk til f.eks. meditation, reflektion og healing.

 

Skriv maks ti ting, minimum tre. har du kun en ting du gerne vil fokusere energien på, så prøv at angribe emnet fra flere vinkler.

 

Mærk efter når du skriver de ting ned du gerne vil slippe, det du skriver skal føles rigtigt. Hvis du får en 'dårlig' eller 'off' vibe når du læser eller skriver det, så omformuler. Måske er du bare ikke klar til at slippe det tema endnu, eller måske skal formuleringen finpudses for at være helt rigtig. Det er vigtigt at du føler at du 'svinger' godt med det du skriver ned.

 

HUSK at skrive at du slipper dette med lethed og ynde, eller på smuk og harmonisk vis, eller hvad du nu føler passer. Så det du slipper forsvinder fra dit liv på en positiv måde, og ikke bliver en mere voldsom proces end du har regnet med.

 

Og HUSK, det skal handle om dig. Loven om karma er i høj grad i sving her. Du kan ikke ønske at slippe noget for andre end dig selv, og bruger du denne energi til at skade andre, eller til at få noget til at ske på bekostning af andre, så vid at det vil ramme dig lige i synet på meget ubehagelig vis. (beklager, men det er virkelig vigtigt at forstå at dette ikke skal tages let på).

 

Når din seddel er klar, så skal den brændes.

 

Sørg for at huske brandsikkerheden, læg den evt i et ildfast fad og hav vand i nærheden.

 

Du kan evt gemme noget af dit hår fra din hårbørste fra den seneste måned, og lægge ved, og brænde det med, på denne måde slipper du de dele af dig selv der er klar til at give slip.

 

Når du er færdig med ceremonien, så husk at være taknemmelig. Taknemmelig for at energierne og universet på så smuk vis støtter dig i at komme videre i din udvikling.

 

Har du mulighed for det, så forstærk energierne ved at tage et bad efterfølgende. Og forestil dig at vandet skyller alle de ting, du lige har brændt på din liste, af din krop og sjæl, og at du nu bliver renset og skyllet igennem.

 

Rigtig god fornøjelse. ♥