Udtalelser:

Genskab forbindelsen til din indre kerne

 

Dette forløb forbinder dig til dit indre lysglimt, den bevidsthed som er dig, inderst inde. Det styrker forbindelsen til din højere sjæl, og til de planer du lavede for denne inkarnation, inden du inkarnerede. Det bringer dig tættere på den kerne, aktiverer og styrker forbindelsen. Så du bedre kan mærke din sjæls kalden. 

 

Dit lys vil skinne stærkere og du vil komme tættere på din sjæls energi.

 

Dette vil gøre at du har lettere ved at komme i kontakt med din intuition. Det vil blive lettere for dig at mærke hvad der er rigtigt for dig. Du vil føle dig mere i kontakt med dig selv. 

 

Forløbet løber over tre gange, tre fjernhealinger, en om dagen i tre dage.

1. healing vil fokusere på de lag der blokerer dig fra at komme i kontakt med din kerneenergi. Blokeringer fra både dette og tidligere liv.

2. healing er selve genskabelsen af forbindelsen, her drager vi ud til din sjæls kerne, der hvor du kommer fra i din sjæls oprindelse, og forstærker den forbindelse din krop og sjæl har dertil. 

3. healing er forankringen af energien. Her lander du fuldt i din krop igen, og energien falder på plads i dig. 

Herefter vil der være 3 dages integration af energierne, hvor du lige så stille lander i den nye energi. 

Hele forløbet vil altså tage ca. 6 dages tid. hvor de 3 første er de mest intense, og der hvor healingerne sker, de efterfølgende 3 dage er forankring af energierne, her 'lander du' og det hele falder på plads i din krop. Så du vil være i forløsningen og forankringen konstant, og det vil derfor være en fordel at planlægge i forvejen at disse dage ikke skal være fyldt med for mange planer eller stress, da din krop og sjæl har brug for at fokusere på processen. Det er muligt at planlægge disse dage over en weekend, fre-lør-søn du må dog påregne en del ventetid i så fald. 

Jeg vil varmt anbefale at du i de 6 dage fører en journal, og benytter dig af skriveprocessens forløsende energi til at fælde de tanker og temaer ned, der måtte komme op for dig. 

Efter hver healing vil du få en mail med en skriftlig tilbagemelding på hvad der er forløst og arbejdet med under healingen. 

Dette er en fjernhealinger, så under healingerne skal du bare slappe af hjemme hos dig selv, have et glas vand ved din side. Og så skal du bare slappe af og fokusere på at nu skal du modtage healing. Vandet kan du drikke når healingen er færdig. Hver healing varer ca. 30-45 minutter og du vil modtage en mail når vi er færdige. 

 

Pris for hele forløbet 2.700,- kr. 

 

Husk at et forløb altid skal være betalt inden det begynder.

 

Ude i kolonnen til højre kan du læse hvordan Charlotte oplevede forløbet.

Du kan betale via Mobile Pay på 26707366

 

eller via konto overførsel til Arbejdernes Landsbank

reg og konto nr. 5321 0000324639

Jeg har en følelse af at være kommet hjem efter at have taget Core Reconnection forløbet ved Heidi.
Efter nogle enkeltstående healinger, valgte jeg at prøve tre healinger på tre dage.
Det var midt i en periode hvor jeg havde det meget svært fysisk og emotionelt.
 
Den første dag oplevede jeg meget at healingen gik ind på det fysiske og efterfølgende blev jeg meget følelsesmæssigt påvirket og røg ud og ind af tristhed, vrede, glæde, frustration.
Anden dagen oplevede jeg en masse energi under healingen fik jeg en ro i hele kroppen og mærkede en større energi i og kontakt til mig selv.
Tredje dagen var helt speciel og healingen var fyldt med lys, energi og kærlighed.
 
Bagefter sidder jeg med en følelse af at have været i kontakt med mit indre lys, til kernen i mig selv. En følelse af at der er sat en healingsprocess i gang og at jeg nok skal genfinde mine kræfter igen.
Jeg sidder helt klart med en følelse af at være mere hel og klar til at give slip på det der ikke er brug for mere.
At jeg kan tillade, min indre dronning at stråle.
Under forløbet har jeg fået tilbagemeldinger fra Heidi og hun har ramt præcis de følelser og fornemmelser som jeg selv sad med. Hendes ord vakte genklang i mig og har været en stor del af oplevelsen.
 - Charlotte Juul Nielsen

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com