Body Code Sessioner

 

 

Body Code arbejder med at fjerne de traumer og ubalancer der sidder i kroppen, diverse ubalancer er ofte forbundet med traumer eller stressende oplevelser, der gør at følelser låser sig fast i kroppen, og via Body Code kan man så finde og forløse disse ubalancer og årsagen til dem.

 

Disse fastlåste følelser kan sætte sig som blokeringer i kroppen og skabe ubalancer der kan medføre smerter, træthed, stress, maglende gennemslagskraft, lavt selvværd og meget andet. Og via behandlingen kan man så gå ind og finde de fastlåste følelser eller traumer og hjælpe kroppen til at forløse dem.

 

I Body Code arbejder man sig frem ved hjælp af en kombination af muskeltestning, intuition, energiarbejde på meridianbaner og healing. Det kan finde blokeringer og ubalancer både fra dette liv, fra tiden i fosterstadiet, fødselstraumer, nedarvede blokeringer og traumer fra tidligere livs oplevelser, der endnu ikke er blevet forløst m.m.  Du vil altid få en udførlig beskrivelse af hvad der er blevet forløst, hvornår blokeringen er opstået, og hvis det er relevant, enkelte detaljer om det tidligere liv som du har haft uforløste traumer eller følelser fra. 

 

Det er altid et spørgsmål om hvad kroppen er klar til at give slip på, ved den givne behandling. Der er som regel mange lag i et traume eller et tema, og kroppen ved selv i hvilken rækkefølge det er bedst at give slip på disse lag.  Derfor skal man regne med, at hvis det problem man ønsker behandlet, er noget man har gået med længe, så vil det formentlig også kræve flere sessioner at få det forløst.

 

Lige pt. er der oftest 1 måneds ventetid på en session.

 

~

 

 

Prisen er 650,- kr. for en enkelt session

 

eller 1.800,- kr. for et forløb med 3 sessioner.

 

Husk at betaling skal have fundet sted inden den dag sessionen er aftalt.


Du kan betale via mobile pay på 26707366
Eller via kontooverførsel til Arbejdernes Landsbank på reg nr. 5321 konto 0000324639

 

~

 

 

Body Code foregår via fjernbehandling og en behandling foregår således:

 

 

Du skriver til mig, og fortæller om de udfordringer du søger hjælp til, og så aftaler vi hvilken dag behandlingen vil foregå.

 

Da jeg prøver at nå så mange som muligt, og derfor arbejder på ret 'skæve' tider, så vil vi blot aftale hvilken dag

jeg vil arbejde på dig  så vil jeg i løbet af den aftalte dag lave behandlingen, og så snart jeg har arbejdet på dig,

sender jeg dig en mail med en udførlig tilbagemelding på alt hvad jeg har arbejdet på.

 

Du får altså ikke et specifikt tidspunkt, blot at det er i løbet af den aftalte dag, behandlingen vil finde sted. Der er ikke noget specielt du skal gøre medens jeg arbejder, så du kan altså sagtens være på arbejde eller lave andre ting i løbet af dagen. 

 

~


 

Abundance session:

 

 

Denne session er noget mere omfattende, og her vil jeg bede dig skrive ned

hvad dit mål er for indtjening på årsbasis og arbejdstid på ugentlig eller månedligt basis.

 

Mærk efter hvad der er et optimalt opnåeligt mål for dig, som du gerne vil arbejde dig hen imod.

 

Behandlingen vil arbejde på at rense ud i de blokeringer vi har med os, der forhindrer os i at nå vores mål, og skabe overflod i dagligdagen, det kan være alt fra nedarvede eller tillærte holdninger til penge, eller endda overbevisninger vi har med os fra tidligere liv, der gør at vi ubevidst tager afstand fra det at skabe overflod og velstand i livet.

 

Måske har vi haft et tidligere liv hvor penge har korrumperet os, eller nogen der var os nær, og er derfor kommet frem til at penge er roden til alt ondt, og modarbejder så os selv i dette liv, for ikke at risikere at blive korrumperet.

Årsagerne kan være mange. 

 

Det kan være tvivl på egne kreative kræfter, en overbevising om at man skal lide blod sved og tårer for at måtte tjene penge osv. Alt sammen noget der spænder ben for at vi kan komme til få succes med det vi egentlig brænder for og ønsker os at opnå med livet. 
 
Disse 'abundance sessioner' er også fjernbehandlinger, men noget mere omfattende end en 'normal' Body Code behandling, og her får du en pdf med en udførlig tilbagemelding om hvilke blokeringer og 'trossætninger' der har spændt ben for dig og som er blevet forløst og renset ud af systemet. Kontakt mig hvis du vil vide mere, eller bestille en tid. 

 

 

Pris for en 'Abundance session' er 1.300,- kr. 

 

~

 

Jeg skal bruge dit fulde navn og din fødselsdato til behandlingen. 

 

Vil du vide mere om Body Code, kan du læse mere om det på dette link (på engelsk): http://bodycodehealingsystem.com/

 

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på lysetsenergi@gmail.com eller via kontaktformularen her på hjemmesiden. 

 

Kærligst

 

Haydée

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com