At Bryde Bånd

 

Dette er en teknik som jeg har lært af Ærkeenglen Michael. Han hjælper mig ved hver enkelt session med processen. Jeg er enormt beæret og taknemmelig over at han har taget mig under sine vinger og vejledning.

Jeg lærer fra ham, mere og hurtigere end jeg nogensinde havde drømt om.  

 

Denne process hjælper dig til at slippe alle de negative bånd der binder dig til fortiden, og holder dig tilbage i din udvikling og begrænser dig i at udleve dit fulde potentiale.

 

Hvis du har en traumatisk oplevelse bag dig, eller en person du ikke kan slippe, eller som ikke vil slippe dig, hvor du føler at du bliver blokeret, eller holdt tilbage. At oplevelsen eller personen dræner dig, eller endda svækker dig eller din energetiske beskyttelse, så kan denne teknik gå ind og bryde alle de karmiske og energetiske bånd der binder jer sammen. Og det vil også arbejde både på denne tidslinje og andre tidslinjer, så er det et mønster med en person der har udspillet sig gennem flere liv, så vil dette også hjælpe på at bryde det mønster.

 

Denne session vil også inkludere sjælehenting hvis det er relevant.

 

Denne session tilbydes enten over Skype eller som fjernhealing, det er op til dig hvad du foretrækker. Processen tager ca. 45 minutter.

 

Dette arbejde bliver gjort via dit Højere Selv af Lyset, og altså på sjælsplan. Og med Ærkeenglen Michaels hjælp, vil de bånd der holder på dig, som du er klar til at slippe, blive brudt.  

 

Hvis du har spørgsmål eller vil vide mere er du velkommen til at kontakte mig, du kan skrive til mig her.

 

For pris se her.

 

Husk at en session altid skal være betalt inden den starter. 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com