Artwork Fantasy young beautiful woman ho

Astrosession

Du kan booke en astrologisk session med mig, via skype eller messenger. 

I sessionen vil vi blandt andet gennemgå de 8 planeter og Pluto. Derudover vil vi se på Ascendanten, kardinalpunkterne (1, 4, 7, og 10. hus), din primære hersker over dit horoskop, den nordlige og sydlige måneknude og det område af dit horoskop som er særligt aktivt lige nu og det kommende år. 

Du kan bruge en astrosession til at lære mere om dig selv, opdage hvad der blokerer dig, hvad der gemmer sig af potentiale, og hvad du kan gøre for at vække det. 

Derudover kan du bruge sessionen til at få hjælp og indsigt, hvis du står et sted i livet hvor du har brug for en ny retning, eller vejledning til at tackle nye udfordringer. 

Astrologien kan bringe os en dybere forståelse af os selv, og især en forståelse af hvorfor vi er skruet sammen som vi er, hvilke udfordringer der er med det, og hvilket potentiale det bringer. Astrologien kan også hjælpe os til at få øje på hvad der fylder lige nu i livet, og hvorfor.

En session varer ca. en times tid og du er velkommen til at sende mig spørgsmål eller kommentarer inden, hvis der er noget som du gerne vil have ekstra fokus/afklaring på i sessionen. 

Hvis du ønsker det, optager jeg sessionen til dig, så du får den sendt som lyd-fil efterfølgende. 

Pris:

 

2.400,- kr. 

Betaling på mobile pay: 26707366

Eller via bankoverførsel til:

Arbejdernes Landsbank  konto: 6620 0001456879

Du kan også betale via Paypal.

 

Du kan overføre via din egen Paypal konto til lysetsenergi@gmail.com eller du kan sende mig din email adresse, og så sender jeg dig en betalingsanmodning du kan betale enten via Paypal eller med betalingskort. 

Betaling skal ske senest på dagen, inden sessionens start. 

Til sessionen skal jeg bruge dit navn, din fødselsdato, dit fødselstidspunkt og din fødeby. 

Hvis du ønsker at bestille en tid, så skriv til mig enten via kontakt formularen her på siden, eller på min mail: lysetsenergi@gmail.com