Astrologisk Skype Session

 

En Astrologisk Skype session kan bruges til at søge vejledning og til at få indsigt om dig selv og dine personlige udfordringer og styrker.

 

Ved hjælp af min astrologiske viden i samspil med mine clairvoyante gaver vil jeg sammen med dig dykke ned i dit personlige 'blueprint'. Vi kan kigge på alt fra dine personlige styrker og karmiske opgaver i dette liv, til hvordan du bedst støtter og møder dine børn, til hvordan du bedst vælger det næste skridt på din vej, om det så er i forhold til karriere, kærlighed, personligt eller spirituelt. 

 

Står du et sted i dit liv hvor du føler du har brug for støtte til at komme videre, eller er frustreret over at det føles som om livet står stille, så kan du bruge denne session til at få klarhed over hvad der rør sig for dig lige nu. 

 

En session varer en times tid og denne time fokuserer udelukkende på dig og det du gerne vil støttes i. 

 

Da jeg også er healer vil du også modtage healing undervejs i sessionen. Alle de problemstillinger vi tager op, vil der blive arbejdet på på flere planer. Både det rent mentale og praktiske hvor vi taler sammen, men også i din underbevidsthed og på energiplanerne vil du modtage støtte og healing til at give slip, åbne op, finde vej, eller hvad der måtte være det du har brug for. 

 

Du kan booke en tid hos mig ved at kontakte mig her.

 

Pris kr. 1400,- 

 

Husk at en session altid skal være betalt inden den starter.

 

Kærligst Haydée Deenah Maria Vestergaard.

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com