Akastiske Arkiver

 

 

Hvad er de Akastiske Arkiver?

 

De Akastiske Arkiver er en slags sjælsbibliotek, med fortegnelser over alt hvad din sjæl har foretaget sig gennem tiden, men det er mere end det. Det er et sted hvor trådende over dit liv og din skæbne samles, et sted hvor man kan søge vejledning fra sine personlige Akastiske vejledere. Det har sin helt egen unikke vibration, for mig adskiller det sig i hvert fald fra engle energierne. Det er ikke nødvendigvis bedre eller værre, bare anderledes, det er en meget høj lysvibration, men stadig, ja, anderledes. Og det har sin egen plads i hele udviklingssystemet. Healing er fantastisk til mange ting, og det er clairvoyance også, men Arkiverne de kan bare noget andet, det er svært at beskrive. Mange Clairvoyante vil dog genkende energien, da de uden at have vidst det, netop trækker på deres informationer fra Arkiverne. 

 

Man skal være opmærksom på, at fordi at energien netop er anderledes, og meget høj, så kan man godt blive ret træt efter et besøg i arkiverne. Så vælger du en tydning, så sørg for at have ro bagefter til at hvile dig lidt. :) 

 

Rent praktisk skal jeg have nogle spørgsmål fra dig omkring hvad du gerne vil have vejledning til. Og jo mere specifik du er, jo mere specifikke bliver svarene. hvis du beder om information om et generelt tema som f.eks. 'jeg vil gerne vide noget om mit arbejde', så risikerer du at svaret bliver lige så diffust. En generel besked om at følge dit hjerte f.eks. Så fokusér energien, så de har mulighed for at svare på lige præcis det du vil vide. Begræns det til tre-fire spørgsmål og maks to temaer. Så bliver energien ikke for spredt. Og bare rolig, jeg spørger altid til slut om der er noget ud over det spurgte, som de mener du skal vide :)  

 

Her er lidt inspiration til formulering af spørgsmål:

 

~

Hvad ville det være godt for mig at vide omkring (dit tema/udfordring) Hvad ligger til grund for denne udfordring? Hvilke ressourcer kan jeg ty til for at løse det? Hvad skal jeg lære af dette?

 

Er denne person i mit liv, en del af min sjælefamilie? Har jeg en sjælskontrakt med ham/hende, og hvad handler den om? Er denne kontrakt udlevet eller er der stadig noget jeg skal lære eller gøre? Har vi tidligere liv sammen og er der noget der skal renses ud i den forbindelse?

 

Hvilke ressourcer kan jeg bruge til at hjælpe mig i min forældrerolle? I mit ægteskab? Mit job etc.

 

Er jeg centreret på min sjælsvej? er der noget skjult som holder mig fra at opnå min sjæls mål og ønsker?

Hvad har jeg brug for at vide om dette emne (vær specifik omkring emnet), for at udvikle mig eller komme videre/få afsluttet det, så det ikke længere holder mig tilbage/udfordrer mig/blokerer mig etc.?

 

~

 

Jeg har to forskellige variationer jeg tilbyder:

 

 

1. Fjernhealing plus en skriftlig reading fra Akiverne ca. 45 min.

Du kan vælge en Healing med en reading fra arkiverne, hvor jeg giver dig healing inde fra Arkiverne, medens jeg søger svar fra dine Akastiske Mestre. Her får du healing på de temaer du har søgt svar på, Og modtager bagefter en tilbagemelding plus en skriftlig reading på pdf. 

 

Ved kombinationen med healing og reading fra arkiverne, aftaler vi en tid, hvor du så skal slappe af imens jeg healer dig, og så sender jeg dig en mail efterfølgende med feedback på healingen og en pdf fil med dine svar/besked fra Arkiverne. 

 

Pris 1.300,- 

 

 

 

 

2. Skype Session ca. 45 min.  

Eller som sidste variant, at få en skype session med mig, hvor vi dykker ned i arkiverne sammen, og du kan spørge ind undervejs her vil du også modtage healing på alle de temaer der kommer op i sessionen. Disse sessioner er kun tilgængelige kl. 10 eller 11 man-tors. 

Mit skype navn er Haydee-dk

 

Pris 1.400,- 

 

 

 

Jeg har lavet en lille video, hvor jeg forklarer lidt mere om hvad de Akastiske Arkiver er og kan. Den kan du se her.

 

 

 

Jeg tilbyder også Månehealinger via Arkiverne, læs mere om dem her.

 

 

Du kan booke en tid ved at kontakte mig her.

 

Husk at en session altid skal være betalt inden den starter. 

 

Kærligst Haydée Deenah Maria Vestergaard.

 

Se mere om den uddannelse jeg har taget her: Akasic Knowing v. Lisa Barnett

 

 

 

 

 

Lysets Energi v. Haydée Deenah Maria Vestergaard   ~  Lysetsenergi@gmail.com